PODARJAMO! Oddajte svojo oceno in pridobite čudovito nagrado!

Čas obdarovanj je tukaj in najbrž ste že priskrbeli darila za vaše najbližje. Saj veste, najlepše darilo smo mi sami in čas, ki ga podarimo drugim. Zato bi bilo še posebej lepo, če nekaj te pozornosti namenimo tistim, ki vse leto skrbijo za nas. V mislih imamo seveda zlate roke frizerjev, kozmetičark in drugih izvajalcev lepotnih storitev. Podarite jim najboljšo oceno za storitve in osvojite čudovita darila! Na portalu VseStoritve.com lahko razveselite tudi njih!

PODARJAMO! Oddajte svojo oceno in pridobite čudovito nagrado! (foto: profimedia) profimedia
28. 12. 2016 | Promocijsko sporočilo

Ljudje smo pač narejeni tako, da ko gre za lepotne storitve, želimo zase le najboljše. Naš frizer, maser ali kozmetičarka morajo biti prijazni, pripravljeni poslušati naše želje ter nam ponuditi strokovno svetovanje in storitev. Zakaj jih torej nebi nagradili z odlično oceno in priporočilom?

Kako sodelovati?

Pravi naslov so VseStoritve.com, saj tukaj izvajalce lepotnih storitev ocenjujejo in priporočajo njihovi uporabniki. K sodelovanju vabimo tudi vas. Oddajte dobro oceno in pomagajte svojemu priljubljenemu izvajalcu lepotnih storitev do večje prepoznavnosti. Vas pa čakajo lepe in uporabne nagrade! Minuli mesec je žreb odločil, da čudovit darilni paket prejme Suzana S. iz Celja*, na koncu veselega decembra pa boste morda izžrebani prav vi! Zato nikar ne odlašajte in glasujete za svojega priljubljenega izvajalca tukaj.

*(nagrajenka je bila objavljena tudi na Facebook strani VseStoritve)

Priljubljen izvajalec

Projekt priljubljen izvajalec, ki ga izvajamo s portalom VseStoritve.com, je namenjen ocenjevanju izvajalcev lepotnih storitev. S pomočjo vas - naših bralcev želimo izvedeti, kateri izvajalci lepotnih storitev v Sloveniji so najbolj priljubljeni. Vsi, ki sodelujete in oddate mnenje o svojem frizerju, manikerju, maserju ali katerem drugem izvajalcu lepotnih storitev sodelujete v nagradni igri, nagrade pa so žrebane mesečno. Najbolje ocenjeni izvajalci pa bodo prejeli certifikat Priljubljen ponudnik v sklopu Sejma kozmetike in lepote spomladi 2017.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri