Podarjamo knjižno uspešnico Prešuštvo pisatelja Paula Coelha

Sodeluj v nagradni igri in z nekaj sreče je slovenska verzija romana Prešuštvo večkrat nagrajenega brazilskega pisatelja lahko tvoja.

20. 3. 2015

To ni samo zgodba o spolnosti in prešuštvu, tako kot je pri enem izmed najboljših latinskoameriških pisateljev že znano, ima zgodba še mnogo globji pomen.

Linda misli, da je srečna, saj ji v življenju nič ne manjka. Ima moža, dva ljubka otroka in povrhu vsega še dovolj denarja, da ji sploh ne bi bilo treba hoditi v službo, ki pa jo vseeno ima in je obetavna novinarka pri enemu od pomembnih časopisov v Ženevi.

Le česa bi si lahko želela?

Odgovor izveš v knjigi, ki jo sedaj lahko osvojiš brezplačno. Vse, kar moraš storiti je, da všečkaš in deliš objavo, ki jo najdeš na našem Facebook profilu, v komentar pa odgovoriš na nagradno vprašanje, ki se glasi: V katerem jeziku je bil najprej izdan roman Prešuštvo?

Med vsem pravilnimi odgovori, bomo v torek, 24. marca, nekoga nagradili in mu podarili omenjeni roman.

Psss ... odgovor najdeš TUKAJ, še prej pa si preberi vroč odlomek iz knjige (še en dokaz, da Petdeset odtenkov sive še zdaleč ni edini erotični roman na svetu).

***

Nisem mu pustila, da bi dokončal stavek. Vstala sem in ga zgrabila za ovratnik. Mislil je, da ga bom napadla, jaz pa sem ga na dolgo in strastno poljubila. Jacob se sploh ni odzval.

Kot si je predstavljal, sem prišla sem, da bi naredila nekaj melodramatičnega. Jaz pa sem ga poljubljala na usta in po vratu, nato pa sem mu odvezala kravato. Odrinil me je. Prislonila sem mu klofuto.

"Samo vrata moram zakleniti. Tudi jaz sem te pogrešal."

Hitro je stopil prek pisarne, okusno opremljene s pohištvom iz devetnajstega stoletja, in obrnil ključ. Ko se je vrnil, sem bila že skoraj gola, na sebi sem imela samo hlačke.

Ko sem ga burno slačila, mi je začel sestati bradavičko. Zastokala sem od užitka, on pa mije usta prekril z dlanjo. Stresla sem z glavo in še naprej tiho ječala.

V vsem tem času sem se ustavila le enkrat, da sem rekla: "Lahko si misliš, da je tudi moj dobri glas na tnalu. Ne skrbi."

Pokleknila sem in mu ga začela vleči. Spet me je držal za glavo in narekoval ritem – hitreje in hitreje. Vendar nisem hotela, da bi mu prišlo v moja usta.

Odrinila sem ga in odšla do usnjene zofe, se naslonila nazaj in razširila noge. Pokleknil je in me začel lizati. Ko sem prišla do prvega orgazma, sem zagrizla v svojo roko, da ne bi kriknila.

Imela sem občutek, da se val zadovoljstva ne bo nikoli končal. Še naprej sem se grizla v roko. Nato sem ga poklicala po imenu in mu rekla, da ga hočem v sebi in da naj naredi, kar si želi ...

***

Celotno zgodbo si preberi v romanu Prešuštvo.