Podarjamo dve vstopnici za koncert Erosa Ramazzottija v Ljubljani!

Eros Ramazzotti, mojster brezčasnih uspešnic, bo v sklopu svetovne turneje 22. septembra nastopil v ljubljanskih Stožicah.  Hitro preveri, kako lahko osvojiš dve vstopnici!

11. 9. 2015

Prvi italijanski glasbenik, ki mu je uspelo razprodati slavno dvorano Radio City Music Hall v New Yorku, se ponovno odpravlja na pot. V sklopu velike svetovne turneje bo Eros na številnih koncertnih prizoriščih preigraval nove pesmi iz letošnjega albuma PERFETTO, ki jih bodo seveda pospremile še njegove zimzelene uspešnice. 22. septembra se nam tako v ljubljanskih Stožicah obeta večer, prežet z romantiko in pozitivno energijo, ki bosta v spominu obiskovalcev še dolgo odzvanjala.

EROS RAMAZZOTTI postal ambasador kampanje HEAR THE WORLD

Pred začetkom svetovne turneje se je italijanski šarmer zavzel za problematiko gluhih in naglušnih v opkviru kampanje Hear the world. Govorimo o skupini več kot 80 (super)zvezdniških ambasadorjev neprofitne fundacije, ki jo sestavljajo tako glasbeniki in igralci kot tudi predstavniki iz sveta mode.

Njihova vizija je svet, v katerem bi imela vsaka oseba možnost, da sliši. Slednje zrcalijo tudi fotografije ambasadorjev, ki jih v tipični pozi z roko izza ušesa ovekoveči Bryan Adams.

»Ne morem si predstavljati niti dneva brez glasbe in glasov vseh tistih, ki jih rad poslušam.« - Eros Ramazzotti

VSTOPNICE SO ŽE NA VOLJO na www.eventim.si ter na vseh Eventimovih prodajnih mestih. Na voljo tudi Fan pit vstopnice v parterju!

FB organizatorja koncerta: https://www.facebook.com/NuCoastConcerts

O ALBUMU PERFETTO:

Po besedah italijanskega glasbenega zvezdnika Erosa Ramazzottija je album PERFETTO plod poglobljenega in intenzivnega dela, kjer niti najmanjša podrobnost ni bila prepuščena slučaju. O tem denimo pričajo tudi fotografije, priložene v ovitku, katere je posnel nihče drug kot legendarni Bryan Adams.

Sicer pa se je nepoboljšljivi romantik v neizčrpno tematiko ljubezni tokrat podal skupaj z vodilnimi tekstopisci, kot so Mogol, Francesco Bianconi, Federico Zampaglione in Gino Pacific. Pri sami produkciji albuma pa je sodeloval tudi Claudio Guidetti, ki je zakrivil spremembo glasbene smeri, nakazano v prvem singlu „Alla Fine Del Mondo": »Guidetti je naredil glasbeni aranžma, ki mi je bil v trenutku všeč,« pravi Eros. »Vsekakor pa je preostanek albuma zelo "ramazzottijevski"

Album PERFETTO je izšel tako v standardni verziji kot tudi v posebni dvojni izdaji, ki sestoji iz italijanske in španske različice albuma.

Podarjamo dve vstopnici!

V komentar pod tem člankom zapiši naslov tvoje najljubše pesmi Erosa Ramazzotija in deli (share) ta članek, torej članek na spletni strani Cosmopolitan (in ne na Facebook strani). Med vsemi, ki boste to storile, bomo v ponedeljek, 14. 9. 2015 ob 12.00, izžrebali srečnico, ki bo prejela dve vstopnici za koncert. Smo že radovedne, kakšen je tvoj odgovor!

In srečna nagrajenka je: KLAVDIJA BOŽIČ. Klavdija, iskreno ti čestitamo za dve vstopnici in ti želimo, da izjemno uživaš na koncertu.  Na zasebno sporočilo na Facebook ali na mail cosmopolitan.si@adriamedia.si nam prosim pošlji svoj naslov in davčno številko.

Vsem ostalim pa želimo veliko sreče v prihodnjih nagradnih igrah, ki jih tako radi prirejamo za vas. Vaš Cosmo 

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri