Pomagaj družini v stiski, podari svoj par čevljev!

Družine in posamezniki potrebujejo tvojo pomoč.

Pomagaj družini v stiski, podari svoj par čevljev! (foto: Profimedia) Profimedia
4. 10. 2016

Bližajo se hladnejši dnevi, ko bomo kupovali nova, topla oblačila in izbirali med čevlji iz nove kolekcije.

Bolnim, brezposelnim, družinam z majhnimi dohodki pa bo priprava na zimo velik zalo­gaj.

“Žal je tako. V Alpini dnevno prejemamo prošnje iz različnih dobrodelnih organizacij, od družin in posameznikov, ki prosijo za kakšen par čevljev, da si zagotovijo normalno življenje,” ugotavlja­ jo v službi za odnose z javnostmi v Alpini.

Odločili so se, da za pomoč ljudem v finančni stiski donirajo toplo obutev za zimo in k sodelovanju povabijo tudi širšo javnost.

Pridru­ži se dobrodelni akciji zbiranja obutve!

Skoraj vsak izmed nas ima doma kakšen par čevljev, ki mu je premajhen, prevelik ali mu pre­ prosto ni všeč. In zakaj bi čevlji romali v smeti, če jih nekdo zelo potrebuje?

Zbiramo rabljeno, a še uporabno toplo obutev.

Pridru­ži se Alpini v dobrodelni akciji zbiranja obutve in rabljeno, a še uporabno jesensko in zimsko obutev prinesi v katerokoli Alpinino prodajalno, najpozneje do 30. 10. 2016.

Vso zbrano obutev bodo v tovarni Alpina očistili in popravili, če bo to potrebno. Poleg tega pa bo Alpina družinam v stiski podarila še 300 parov novih čevljev iz svojega programa.

Vso zbrano obutev bo Alpina ob pomoči Zveze prijateljev mladine Slovenije predala članicam ZPMS – društvom in zvezam iz celotne Slovenije na zaključnem dogodku na sedežu podjetja v Žireh, in sicer v petek, 11. 11. 2016.