Po tem, ko je v strelskem napadu umrla teksaška učiteljica, njena družina zdaj sporočila še, ... 😞

Kakšna tragedija! 😞  Kot da streljanje na teksaški šoli še ni bilo dovolj, zdaj je družina sporočila vest, ob kateri ti bo zajokalo srce.

Po tem, ko je v strelskem napadu umrla teksaška učiteljica, njena družina zdaj sporočila še, ... 😞 (foto: Twitter/John Martinez) Twitter/John Martinez
27. 5. 2022

V torkovem streljanju na osnovni šoli Robb v Teksasu je umrla učiteljica Irma Garcia, zaradi žalovanja pa je njenemu možu odpovedalo srce. 

Joe Garcia je umrl zaradi srčnega napada, to pa se je zgodilo le dva dni po usodnem streljanju v Teksasu, v katerem je življenje izgubila njegova soporoga Irma Garcia.

Zakonca sta bila poročena 24 let, spoznala sta se v srednji šoli. Skupaj sta imela štiri otroke, ki so sedaj ostali brez obeh staršev. 

Smrt Irminega soproga je potrdil tudi nečak učiteljice. "Z globoko žalostjo vam moram sporočiti, da je mož moje tete Irme Joe Garcia preminil zaradi žalosti. Ne vem, kako naj opišem naše počutje. Prosimo, molite za našo družino, Bog se nas usmili," je Martinez zapisal na Twitterju. 

Sestrična Irme Garcia pa je zapisala, da je Joe umrl zjutraj. "Prepričana sem, da je Joe umrl zaradi zlomljenega srca. Izguba ljubezni svojega življenja, ki je trajala več kot 30 let, je bila zanj prehuda," je zapisala. 

O, ne! Mija privolila v zaroko, zdaj pa se NE želi več poročiti (preberi, kaj se je zgodilo)

Preberite več na Metropolitan.si

Fotografije: Twitter/John Martinez (za Metropolitan), POP TV