Playboy in Cirkus poskrbela za najboljši velikonočni žur (foto)

Ljubljanski klub Cirkus in legendarna revija za moške sta v nedeljo združila moči v projektu Playboy Easter Bunny Hunt.

Playboy in Cirkus poskrbela za najboljši velikonočni žur (foto) (foto: Marko Delbello Ocepek) Marko Delbello Ocepek
7. 4. 2015

Velikonočna nedelja je v družabnem koledarju rezervirana za najbolj srčne ponočnjake, cilj premiernega prazničnega lova na zajčice pa je bil obiskovalcem ponuditi izkušnjo, na kateri so lahko začutili življenjski slog, ki že več kot pol stoletja spaja hedonizem, estetiko lepega, joie de vivre, dolce vito, ameriški sen in uživanje v majhnih sladkih pregrehah, ki jih ponuja življenje.

V vlogi gostiteljic večera so se odlično znašle Samanta Šabić, Urša Posel, Tjaša Sidar, Iris Avdić, Bojana Ivanović in Anja Jenko. Ob druženju z gosti so izvedle tudi nekaj plesnih točk, Anja pa je za piko na i celo zatwerkala s svojim zapeljivim repkom.

To pa je bil le del šova, ki so ga dopolnili nastopi okrepljene cirkuške plesne ekipe, erotična plesna točka v kozarcu, prav za ta dogodek pripravljen video šov, konfeti, ognjene fontane in dodaten dekor prizorišča.

plesalka

Glasbena zvezda večera je bila Brina Knauss, nekdanja članica pevske skupine BBT, ki se je po koncu evforije Popstars uveljavila kot uspešna manekenka, v Milanu, kjer živi že kar nekaj let, pa se zdaj hitro prebija tudi kot didžejka.

Teren za prvi slovenski nastop ji je odlično pripravil vzpenjajoči se mladi mojster Alex Ranerro, lepotica pa je dokazala, da je vse prej kot klišejska didžejka, saj je predstavila glasbeni izbor, s kakršnim navdušuje občinstvo najbolj priznanih severnoitalijanskih klubov. Očitno pa tudi naše didžeje zelo zanima kaj počne, saj so ji ob domačem debiju pod prste gledali tudi nekateri mednarodno najbolj dejavni mojstri.

Dogodka, na katerem ni bilo mogoče dobiti proste mize in za katerega se je zadnje dni iskala vsaj še kakšna vstopnica več, se je udeležila tudi množica znanih obrazov, od popotnika Zvoneta Šeruge, ki je lov na zajčice vzel smrtno resno, pa slačifanta Rikija, modelov Aljoše Krta, Timija Letonje (vse najboljše!) in Jureta Kolenca, komika Klemena Bučana ter pevcev Simona Vadnjala in Tima Koresa, do prave parade lepotic, na čelu z Nadijo Bičkovo, Jano Kotesko, Ulo Šemole, Špelo Jereb in Karin Škufca, ki je še posebno pohvalila Brinino energijo.

Skratka, velikonočni zajčji lov je uspel v vseh pogledih in le vprašanje časa je, kdaj vam bosta Playboy in Cirkus spet ponudila kaj pregrešno igrivega.

Do takrat pa ne spreglej vrhuncev pomladi, ki bo v Cirkus prinesla tudi kultni Snap!, Davida Moralesa, heroja Tomorrowlanda Wolfpack ter vroči Klingade.