Nagradni natečaj: Vladarska predplačniška VISA ti podarja budžet za šoping dan!

Z Novo KBM smo pripravili prav poseben nagradni natečaj, kjer bodo kar tri izžrebane nagrajenke poleg predplačniške kartice VISA prejele 100€, ki jih bodo lahko porabile na cosmopolitanovem šoping dnevu. Te zanima več? Beri spodaj ...

23. 8. 2013

Nagradni natečaj Nove KBM

Plastik je fantastik

Oblikuj najbolj zanimivo in odštekano predplačniško kartico na temo nakupovanja in zabave. Kartica naj izžareva tvojo osebnost in ustvarjalnost. 

Namig: navdih lahko črpaš iz letošnjih poletnih dogodivščin in potepanj ali iz nedavnih razprodaj, ko si s prijateljicami šla na lov za ugodnimi modnimi bonbončki ...

Časa imaš vse do 5. septembra, ko bomo izžrebali tri kartice, njihove ustvarjalke pa čaka čisto cosmopolitanska nagrada: nova predplačniška kartica VISA s tvojim motivom, na njej pa 100€, katere lahko porabiš na Cosmopolitanovem šoping dnevu, ki se bo zgodil 14. septembra.

Sliši se krasno!

Zakaj je vladarska kartica prav zate?

V Novi KBM si lahko pridobiš čisto svojo predplačniško kartico VISA, s katero lahko nakupuješ veliko bolj samostojno in neodvisno kot kdajkoli prej.

Ker lahko z vladarsko predplačniško kartico VISA porabiš le toliko, kolikor si nanjo naložiš, za pridobitev kartice niso potrebni redni prilivi. Tako jo lahko dobiš tudi če samo občasno prejemaš žepnino ali nakazila preko študentskega servisa.

S predplačniško kartico lahko nakupuješ na vseh prodajnih mestih, označenih z nalepko VISA (tudi preko spleta) in dvigaš gotovino na bankomatih tako doma kot v tujini. Ker boš lahko porabila le toliko, kolikor si boš na kartico naložila, pa bo uporaba kartice varna, imela pa boš tudi nadzor nad porabo.

Da bo tvoja kartica res enkratna in prepoznavna, si jo dodatno lahko oblikuješ po svoji lastni izbiri na predplacniskavisa.pripravi.se.

Nagradni natečaj je zaključen!

In kdo so naše tri zares velike srečnice?

Največ sreče pri žrebu so tokrat imele:

Čestitamo!