Pižama gre v Francijo - in kočno tudi v Maribor

Po seriji razprodanih predstav v osrednji Sloveniji, bo Boštjan Gorenc - Pižama s predstavo '50 odtenkov njive' zdaj nastopil še v Strassbourgu in Mariboru.

26. 3. 2014

Veliki ustvarjalci puščajo velike sledi. Boštjan Gorenc - Pižama je s prvo samostojno stand-up predstavo "50 odtenkov njive" upravičil velika pričakovanja, ki so v javnosti zrasla na njegovem bogatem in vsestranskem kultiviranju slovenskega jezika.

Vse od premiere 13. marca niza razprodane predstave, ob občinstvu pa navdušuje tudi kritike. Tednik Mladina je tako v zadnji številki oceni predstave namenil celo stran in v njej zapisal tudi:

"Da bi ta vsestranski sposobnež z nezanemarljivo lepo, televizije vredno dikcijo počasi zaslužil redno samostojno minutažo v razvedrilnem programu."

Da ne omenjamo, da potekajo predstave v takem tempu, da tega ne zdržijo niti mikrofoni.

Razpisane nove predstave

In še dobra novica za vse, ki se še niste dokopali do vročih vstopnic ali pa so bile uvodne predstave predaleč od vašega doma: že napovedanemu tretjemu nastopu v Siti teatru (vstopnice že kopnijo), je Pižama ta teden dodal še tri nove.

Na dan norcev bo s skoraj dvema ducatoma prijateljev nastopil na revijalni otvoritvi novega Kluba smeha 10ka pod Kinoteko v Ljubljani, ki ga bosta ob podpori Pionirskega doma upravljala Andrej Težak - Tešky in Jonas Žnidaršič. Potem bo poletel v Strassbourg, kjer bo nastopil za tam živeče Slovence. Končno pa prihaja tudi v Maribor: 9. maja, na Dan Evrope, bo nastopil v Narodnem domu.

To pa je šele uvod v nove izzive, ki bodo sledili v nadaljevanju turneje "50 odtenkov njive".

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri