Pionirski dom z junijskim programom za mladino

Pionirski dom – Center za kulturo mladih Ljubljana je zavod s 50. letno tradicijo na področju izvajanja programov z izobraževalnimi in kulturnimi vsebinami za otroke in mlado ter programi za kreativno preživljanje prostega časa.

Pionirski dom z junijskim programom za mladino (foto: Shutterstock) Shutterstock
26. 5. 2013

Vabilo!

Kulturni laboratorij - Plini malo drugače

Sreda, 5. junij 2013, ob 16.30

Vsi mladi znanstveniki vabljeni v Rdečo dvorano Pionirskega doma. Obeta se obisk mag. Tomaž Ogrin z Inštituta Jožef Stefan in predstavil znanost malo drugače. Obisk delavnice je brezplačen.

Festival Junij v Ljubljani

Sobota, 8. in nedelja 9. junij, od 10. ure dalje

S tremi predstavami za otroke in mladino, ki so nastale v produkciji PD, te bodo odpeljali v pravljični svet modrih vrtnic, prijaznih čarovnic in humornih družinskih prigod.

Kolejdoskop 2013 - festivala odrske umetnosti

Petek, 7. junij, od 18. ure dalje

Plesne miniature 'GIBOGIB' (Slovensko mladinsko gledališče). Plesna predstava 'PTIČJA DEMENCA' (Slovensko mladinsko gledališča. Ogled predstav je brezplačen. Pionirski dom je soorganizator dogodka.

Plesni večeri v Festivalni dvorani - kot smo plesali nekoč

Vsak petek, se ob 21. uri odprejo vrata Festivalne dvorane za vse plesene navdušence, ljubitelje lepih dvoran in dobrih plesišč. V Festivalni dvorani plešemo že več kot 50 let. Pridružite se nam tudi vi (24. in 31. maj 2013).

Več o dogodkih si preberi na spletni strani Pionirskega doma in ne spreglej možnosti poletnih počitnic 2013 v Pionirskem domu.