Pink in Bob Dylan: visoko kotirata na Slo top 30!

P!nk in Bob Dylan sta pred dobrim tednom izdala svoja nova albuma in se praktično hipno zavihtela na najvišja mesta glasbenih novosti na Slo top 30.

20. 9. 2012

P!nk se je z novim albumom 'The Truth About Love'  v prvem tednu prodajanosti uvrstila na 6. mesto Slo top 30, medtem ko se album Boba Dyalan nahaja na 9. mestu.

P!nk materinstvo ni ustavilo, izdala je že svoj 6. studijski album z naslovom 'The Truth About Love'. Na prihajajočemu albumu je P!nk ponovno pokazala svoj veliki talent, saj je soavtorica vseh besedila, za sodelavce pa je v ekipo povabila le najboljše, kot so Greg Kurstin, Max Martin, Shellback, Butch Walker, John Hill, Emile Haynie, DJ Khalil in druge.

35. studijski album legendarnega Boba Dylana z naslovom 'Tempest' je zagotovo eden najbolj pričakovanih letošnjih albumov, ki ga je najavila pesem 'Duquesne Whistle'. Novih 10 pesmi je objavljenih na 50. obletnico izdaje Dylanovega debitantskega albuma, ki ga je prav tako za Columbio izdal leta 1962. Novi album je pod psevdonimom Jack Frost sproduciral kar sam.

Uspeh Sony izvajalcev med prvimi 10. najbolje prodajanimi albumi zaokrožata še dve najbolj popularnih skupin: Il Divo, ki so nas v nedeljo razvajali na koncertu, so s svojim zadnjim albumom 'Wicked Game' ponovno skočili na 3. mesto, najbolj zaželeni mladeniči v svetu glasbe One Direction, ki so tik pred izdajo svojega drugega albuma, pa so s prvim albumom 'Up All Night' na 5. mestu lestvice Slo top 30.

Več glasbenih novic na www.menart.si!