Panika v slovenskih kinematografih

Konec februarja prihaja v naše kinematografe slovenski film Panika, ki je narejen po predlogi knjižne uspešnice Dese Muck.

Panika v slovenskih kinematografih (foto: Karantanija Cinemas) Karantanija Cinemas
21. 1. 2014

Panika je komično-melodramski film o "paniki" ženske v zrelih letih, ki želi pobegniti vlogi zgolj matere, žene in gospodinje. Vero, zatrto, v rutino ujeto štiridesetletnico, obsede misel, da nikoli več ne bo zaljubljena. V iskanju rešitve ji napoved iz kavne usedline, da bo srečala pravega moškega, spremeni življenje. V uresničevanju prerokovanega zlahka podleže čarom družinskega prijatelja Mitje. 

Za Vero je ljubezen usodna. Spusti se v vročo afero, na kocko postavi svoje odnose z bližnjimi in ko se je Mitja naveliča, se ji sesuje svet. Spremljamo čustveno preobrazbo ženske, ki je nihče ne opazi, v žensko, ki je opazila samo sebe.

Info o filmu

Režijsko palico je prevzela Pia Zemljič v glavnih vlogah nastopajo Janja Majzelj, Gregor Zorc, Vladimir Vlaškalić, Pia Zemljič, Milena Zupančič, Jernej Šugman, Barbara Cerar in še mnogi drugi.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri