Pametna tehnologija, ki pomaga temeljito očistiti umazana oblačila razigranih malčkov

Muhasto vreme nam jo lahko, ko jeseni hitimo po dnevnih opravkih, prav pogosto pošteno zagode. Običajno že zjutraj, ko se nam mudi v službo, šolo in vrtec. Že samo pot čez razmočeno zelenico do avta za vse starše predstavlja pravi podvig. Le kako bi lahko otrokom z dežnikom v eni ter šolskimi torbami v drugi roki preprečili skok v globoko lužo? Čez dan seveda celo družino čaka še vrsta drugih izzivov, katere rezultat je konec dneva zvrhan koš umazanega perila. 

Pametna tehnologija, ki pomaga temeljito očistiti umazana oblačila razigranih malčkov (foto: promocijska fotografija) promocijska fotografija
7. 10. 2022 | Promocijsko sporočilo

Samsung pralni in sušilni stroji bodo tudi pri nizkih temperaturah uspešno opravili z umazanijo, poskrbeli za najbolj občutljiva oblačila, zmanjšali kup za likanje ter optimizirali porabo vode in energije. Predvsem pa vam s pametnimi funkcijami prihranili čas in skrbi.

Operite z učinkovito močjo mehurčkov

Tehnologija EcoBubble, ki odlikuje pralne stroje Samsung, omogoča učinkovito pranje z manj energije, časa in truda. Detergent se pri pranju spremeni v majhne mehurčke in na ta način lažje prodre v tkanine. S to tehnologijo boste lahko perilo temeljito oprali tudi pri nižjih temperaturah ter obenem zmanjšali negativni vpliv pranja na tkanine in tudi okolje. 

Naslednja tehnologija, ki je vsekakor ne gre spregledati je Quick Drive. Čas pranja bo, če bo potrebno, skrajša kar za polovico. Omogoča jo poseben Q-Drum boben, ki je sestavljen iz glavnega bobna in hrbtne plošče z ločenim vrtenjem. Dve nasprotni sili omogočata dinamično gibanje oblačil znotraj bobna in bolj učinkovito pranje. Ko boste ugotovili, da je vašemu otroku v omari zmanjkalo oblačil za naslednji dan, boste ta brez težav še pravočasno pripravili na ponovno uporabo. Sicer pa resnično velja rek »umazani otroci so srečni otroci«.

Ob preobilici dela in čiščenju hiše se vam bo kakšen kos umazanega perila zagotovo izmuznil. V pralni stroj Samsung ga lahko s pomočjo posebnih vratc AddWash dodate kar med pranjem. Vratca lahko uporabite tudi za ročno oprano perilo, ki ga želite le izprati ali ožeti. 

Samsung je svoji liniji pralnih strojev Bespoke dodal novo funkcijo. Najnovejša linija Bespoke vključuje Samsungovo funkcijo AI Optimal Dry. Tehnološka funkcija s pomočjo senzorjev zazna vsebnost vlage v perilu in samodejno izbere najboljšo nastavitev sušenja.

Porabite manj energije pri sušenju

Tehnologija toplotne črpalke zagotavlja energetsko učinkovito, stroškovno ugodno in nežno sušenje oblačil. Stroji s to tehnologijo imajo oceno energetske učinkovitosti A+++, saj za segrevanje zraka uporabljajo hladilno sredstvo namesto elektrike, topel zrak pa reciklirajo in tako porabijo manj energije. Ko ste res v naglici uporabite Super Speed program. Mešano perilo iz bombaža in sintetike boste oprali in posušili v manj kot dveh urah.  

Za boljše zdravje in trajno nego tkanin

Naštejmo še nekaj funkcij, ki bodo poskrbele za učinkovito in nežno skrb za tkanine ter posledično vaše zdravje. Cikel higienske nege v sušilnem stroju preprečuje nabiranje bakterij, pršic in alergenov na oblačilih, perilu in mehkih igračah. Očisti tako suhe kot mokre kose in ne vpliva na zmogljivost sušenja. Z dovajanjem visoke temperature med sušenjem odstrani 99 odstotkov vseh bakterij.

S tehnologijo Wrinkle Prevent tehnologija se boste izognili likanju nekaterih oblačil. Če boste izbrali funkcijo preprečevanja gubanja, bo pralni stroj po koncu programa sušenja s prekinitvami boben brez toplote obračal do 180 minut. Oblačila, ki ne bodo dlje časa ležala na enem mestu, bodo manj zmečkana. 

Oblačila, ki so so dlje časa ležala v omari, kot na primer sezonska oblačila, lahko pred ponovno uporabo osvežite brez pranja, kuhanja, drgnjenja ali uporabe pralnega sredstva. Tehnologija za zračno pranje »Air Wash« z izjemno vročim zrakom odstrani neprijeten vonj iz oblačil in posteljnine. 

Najboljša kombinacija za hitre rezulate

Če niste zadovoljni s kakovostjo svojega starega pralnega in sušilnega stroja ter s časom, ki ga potrebujeta, da so vaša oblačila čista in suha, je morda čas za nadgradnjo z novim kombiniranim strojem. Pralni in sušilni stroj imata krmiljenje Smart Dial - to krmiljenje se uči iz vaših navad in nato priporoča cikle pranja in sušenja. Sušilni stroj lahko posuši polno količino perila v samo 30 minutah.  

Garancija na kakovost

Samsung je poleti predstavil svojo vizijo trajnostnih rešitev za dom, ki temelji na konceptu prilagodljivih aparatov Bespoke. Koncept vključuje zmanjšanje količine odpadkov s podaljšanjem življenjske dobe aparatov Samsung z zanesljivostjo, saj pogosta zamenjava gospodinjskih aparatov ne stane le časa in energije, temveč povzroča tudi fizične odpadke. Samsung se proti tem odpadkom bori tudi s trajnostnimi rešitvami, ki temeljijo na vzdržljivosti, zato so svojim uporabnikom zagotovili 20-letno garancijo za digitalne inverterske tehnologije v pralnih in sušilnih strojih. Pri podjetju se zavedajo, da je nakup tovrstnih strojev velik finančni zalogaj, zato želijo, da bo ta izdelek izdelan trajno.

Ob nakupu bele tehnike Samsung v naslednjih dneh prejmete do 30 % popust. Več informacij o promociji je na voljo na spletni strani podjetja. Na posamezne modele pralnih strojev, kupljenih v obdobju od 1. 2. do 31. 12. 2022, pa vam Samsung v teh dneh nudi tudi do 5 let garancije. Za pridobitev pravice do garancije se morate najpozneje v 30 dneh od dneva nakupa registrirati na spletni strani samsung5letgarancije.si. Več informacij in seznam naprav, vključenih v promocijo, najdete tukaj