Pa ne že spet ti! - kmalu v kinu!

Po katastrofalnem zmenku na slepo se starša samohranilca Lauren (Drew Barrymore) in Jim (Adam Sandler) strinjata le v enem: da se nikoli več nočeta videti. A ko se vsaj zase prijavita za čudovite počitnice z otroki, vsi skupaj za cel teden obtičijo v luksuznem letovišču za safari v Afriki.

Pa ne že spet ti! - kmalu v kinu! (foto: promocijsko) promocijsko
25. 6. 2014

Film je po uspehu romantičnih komedij 50 First Dates in The Wedding Singer že tretje sodelovanje med Sadnlerjem in Barrymorovo, poleg njiju pa igrajo še Joel McHale, Wendi McLendon-Covey, Kevin Nealon, Jessica Lowe, Terry Crews, Shaquille O'Neal, Dan Patrick, Bella Thorne, Emma Fuhrmann, Alyvia Alyn Lind, Kyle Red Silverstein in Braxton Beckham.

Po scenariju Ivana Menchella in Clare Sera je režiral Frank Coraci, ki je s Sandlerjem in Barrymorovo sodeloval že pri filmu The Wedding Singer, Sandlerja pa je režiral v komedijah The Waterboy in Click. Producirali so Mike Karz, Adam Sandler in Jack Giarraputo, izza kamer pa so sodelovali še direktor fotografije Julio Macat, scenograf Perry Andelin Blake in kostumografinja Christine Wada. Glasbo je zložil Rupert Gregson-Williams.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri