Overjam Reggae Festival vabi na pre-party na Bežigradfestu

V četrtek. 27. 6., bodo na Bežigradfestu združili moči kočevski Sell out in DJ Bombo ter priredili nepozaben Overjam International Reggae Festival pre-party večer.

26. 6. 2013

V okviru Bežigradfesta, ki se vsak junijski večer brezplačno odvija v ljubljanski Cvetličari, bomo v četrtek, 27. 6. lahko slišali kočevske ska-reggae punkerje Sell out, ki že več kot desetletje uspešno razgrevajo občinstvo po Sloveniji ter tudi Hrvaški, njihovi live nastopi pa ne pustijo ravnodušne še tako zadržane publike.

Ob njihovem boku bo z reggae ritmi postregel DJ Bombo iz Trsta, ki je stari znanec reggae navdušencev v Italiji, Sloveniji ter sosednjih državah.

Sell out in DJ Bombo bodo predstavili Overjam International Reggae Festival, ki se letos odvija v idilični okolici Tolmina, na sotočju rek Tolminke in Soče, med 14. in 17. 8. 2013. Overjam festival bo ljubiteljem reggae glasbe postregel z vrhunskimi zvezdami, med njimi Inner Circle, Groundation, Anthony B, Protoje, Skarra Mucci in mnogimi drugimi, ki jih bo moč slišati na kar štirih odrih! Ker reggae ni le glasba, pač pa tudi kultura, bo festival poskrbel za številne obfestivalske dejavnosti – delavnice plesa, glasbe, masaže, joge, športne aktivnosti, stojnice z dodatki ter pestro hrano celega sveta. Overjam skrbi tudi za kulturne dejavnosti – letošnji moto "Think green / Mislim zeleno" razkriva teme trajnostnega razvoja, sonaravnega gospodarstva ter pokriva različno tematiko, ki se tiče vseh nas, ne glede na državo, v kateri živimo. Konference s predavanji strokovnjakov, dnevne delavnice ročnih spretnosti, ozaveščanja o skrbi za naravo, živali in soljudi – vse to zajema skupno ime Overjam University.

Sell out in DJ Bombo vabijo v Cvetličarno, kjer se bomo ob reggae ritmih naplesali in tako hitreje dočakali avgust, ko bomo obiskali Overjam festival, ki bo poskrbel za nepozabne štiri dni glasbe, sonca, kulture ter zabave!