Osvoji vstopnico za največji slovenski Magic Salsa Festival 2018

Ljubljani se bo prihajajoči vikend zbrala smetana najboljših plesnih inštruktorjev na svetu. Med 11. in 14. januarjem se bo namreč v hotelu Union v Ljubljani odvijal največji slovenski salsa festival - Magic Salsa Festival 2018. Podarjamo ti vstopnico za sobotno noro plesno zabavo in ogled plesnega spektakla.

Osvoji vstopnico za največji slovenski Magic Salsa Festival 2018 (foto: El Ritmo photography (www.el-ritmo.eu)) El Ritmo photography (www.el-ritmo.eu)
10. 1. 2018 | Promocijsko sporočilo

Ko cela Ljubljana pleše v ritmih salse

Na plesnih delavnicah, ki se bodo odvijale ves vikend v sklopu Magic Salsa Festivala 2018, boš lahko črpala znanje od najboljših plesnih inštruktorjev na svetu. V Ljubljano pridejo plesalci kot so Tania Cannarsa, Terry & Cecile, Jose & Nerea iz Euphoria DC, Rodrigo Cortazar, Grupo Alafia, Afrolatin Connection in drugi.

Kako do vstopnic

Vstopnice za festival (za delavnice, ali posamezne zabave) lahko v predprodaji kupiš na uradni spletni strani festivala mssf.si/tickets, ali na vratih festivala v hotelu Union.

Vse dodatne informacije so ti na voljo na spletni strani mssf.si/index.html

Program festivala obljublja veliko zabave

Festival je namenjen vsem tistim, ki so že naredili prve korake na plesnem parketu, tistim, ki salso plešejo že dlje časa in tudi profesionalnim plesalcem.

Delavnice bodo potekale v soboto, 13.1., in nedeljo, 14.1. 2018, med 11.00 in 18.30, zabave pa se bodo odvijale v petek, soboto in nedeljo pa v dvorani Union od 22.00 dalje. V soboto, 13.1.2018, pripravljajo pravi salsastičen spektakel, saj bo večina inštruktorjev nastopala v show programu, ki bo ob 00.00. Uvodna zabava bo potekala v četrtek, 11.1.2018, od 22.00 dalje v plesnem studiu Dancefloor, na Šmartinski 106.

Plesnim navdušencem, ki se bodo udeležili večernih zabav bodo na voljo kar tri plesišča. Največje plesišče (unionska dvorana) bodo zavzeli salserji. V prvem nadstropju hotela Union, pa bodo na svoj račun prišli tisti plesalci, ki obožujejo "sensual", saj bosta v dveh ločenih dvoranah do zgodnjih jutranjih ur odmevali bachata in kizomba.

Osvoji vstopnico

Podarjamo 1 x vstopnico za SOBOTNO gala salsa zabavo in ogled spektakla na katerem bodo nastopili najboljši svetovni plesalci.

Nagradna igra poteka na Facebook Govori se. <----- KLIKNI ZA SODELOVANJE