NAGRADNO: Smučaj z Urško Hrovat in osvoji vrhunske smuči Elan Delight

Če si med tistimi, ki vsako leto komaj čakajo sneg in vijuganje po belih strminah, potem je ta nagradna igra kot nalašč zate.

NAGRADNO: Smučaj z Urško Hrovat in osvoji vrhunske smuči Elan Delight (foto: Arhiv Elan) Arhiv Elan
5. 1. 2016

To fantastično nagradno igro smo pripravili v sodelovanju z Elanom, obljubljamo pa ti nepozabni smučarski dan s številnimi nagradami.

Z nekaj sreče boš meseca februarja en dan preživela na smučišču na Krvavcu z našo uspešno smučarko, nekdanjo zvezdnico svetovnega pokala Urško Hrovat, ki se po končani tekmovalni karieri že nekaj let posveča svoji smučarski šoli.

Iz prve roke boš tako dobila neprecenljiv nasvet za izboljšanje svojega vijuganja.

Na belih strminah boš lahko tudi preizkusila vrhunske smuči Elan Delight, ki slovijo po tem, da so to najlažje ženske smuči na svetu!

Teža para smuči z vezmi je od 3.5kg naprej, ali povedalo drugače, s posebno tehnologijo so dosegli, da smuči tehtajo manj kot ženska torbica! Odlična izbira so tako za lahkotno smučanje kot tudi za osvajanje novega smučarskega znanja.

To pa še ni vse!

Prejela boš še: brezplačno dnevno smučarsko karto za Krvavec, obrok hrane in super paket Elanovih izdelkov (žensko pleteno kapo, vazelin za ustnice in buf). Krvavec je tudi sicer v letošnji sezoni začel poglobljeno sodelovati s Kulinariko Jezeršek. V hotelu Krvavec v samopostrežni restavraciji in na plaži Krvavec so izboljšali kulinarično ponudbo ter dvignili nivo storitev. Tega boš deležna tudi ti!

Vabljena k sodelovanju v nagradni igri. Samo izpolniš obrazec in že si v igri!

Izmed vseh prijavljenih bomo izbrali 5 srečnic, ki boste smučale z Urško in se razvajale s smučmi Elan Delight. Izmed vseh sodelujočih pa bomo izžrebali tudi srečnico, ki bo prejela smuči Elan Delight!

Daj, prijavi se! Prijave zbiramo do 25. 01. 2016

PRIJAVE SO SE ZAKLJUČILE!

Z Urško Hrovat bodo smučale naslednje nagrajenke:

  • Petra Kovač
  • Alja Draksler
  • Ajda Brlec
  • Kristina Tadeja Cuznar
  • Tajda Ribič

Nove smuči Elan Delight pa je prejela:

  • Marjana Ive

Iskrene čestitke!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri