Osvoji DJ Krono in odpotuj v Miami

Tekmovanje »Osvoji DJ Krono« vabi v svoje vrste vse didžeje, ki želijo narediti korak k večji prepoznavnosti in popestriti elektronsko klubsko sceno.

22. 1. 2014

Izbor je namenjen vspodbujajnju plesnih ritmov, mladim, a perspektivnim didžejem, ter seveda odličnih miksov željni publiki.

Prijave potekajo na facebook strani DJ krona, kjer si je mogoče ogledati tudi najave naslednjih dogodkov.

Najboljši didžej bo prihodnje leto odpotoval v Miami na Winter Music Conference.

Največje konference elektronske glasbe se vsako leto udeleži več kot 100.000 obiskovalcev, na 500 različnih dogodkih pa jih zabava preko 2000 nastopajočih.

Izbor za DJ krono bo potekal vse do konca leta 2014, dogodki pa se bodo vrstili v priljubljenih klubih križem kražem celotne Slovenije. Na posameznih tekmovanjih se bodo predstavili trije didžeji, v naslednje kroge pa jih bodo popeljali publika, strokovna žirija ali glasovi FB oboževalcev.

Eden od predizborov se je v soboto zgodil v Slovenski Bistrici v klubu Dolce Vita, kjer so nastopili DJ Aloni, DJDennys in DJ Georgio Dee. Vročina je najbolj narastla, ko je za mešalno mešalno mizo stopil DJ Georgio Dee, navdušena publika pa ga je popeljala v naslednji krog tekmovanja. Nabito poln klub je moral celo zapreti svoja vrata, saj je bilo zabave željnih obiskovalcev enostavno preveč za srečanje vseh ob divjih plesnih ritmih.

Naslednji žur se bo zgodil v soboto, 25. januarja, v Polzeli v klubu Corner Caffe.

Svoje talente bodo pomerili DJ Mr. DEE, DJ I.X.I. in DJ AlesH. Vas zanima, kdo bo zmagal? Pridite izbrat svoj najljubši komad!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri