Opaziš, kaj je narobe na tej fotki? Večini se zdi čudovita, a v resnici je zelo neposrečena

Prihaja poletje in družabna omrežja počasi polnijo fotografije s plaž, kakšna je spodnja. Sicer čudovita fotografija, ki pa je v bistvu zelo neposrečena.

Opaziš, kaj je narobe na tej fotki? Večini se zdi čudovita, a v resnici je zelo neposrečena (foto: Profimedia) Profimedia
15. 6. 2017

Če fotografijo pozorno pogledaš namreč hitro ugotoviš, da lepotica nima spodnjega dela nog, za kar je v bistvu 'kriv' fotograf.

"Gre pogosto 'napako odrezanih nog'," nam je razložil eden od fotografov, ki se vsakič, ko vidi kakšno od takšnih fotografij, sprašuje, kako je možno, da ljudje, ko posnamejo fotografijo, ne vidijo, da so osebi odrezali noge!

Ko boš naslednjič fotografu (ali partnerju) pozirala v ležečem položaju, tako pazi predvsem na dve stvari:

1. Če želiš imeti noge pokrčene, naj te ne fotografira od zgoraj (in tako, da stoji za tabo), ampak rajši od strani. Tako lahko nastane super fotografija, kakršna je tale ...

Tudi od zgoraj lahko, ampak naj ne stoji čisto za tabo, ampak kader spet zajame malo od strani, ti pa se z nogami poigraj (namesto, da imaš čisto pokrčene).

2. No, druga rešitev, da se ti ne bo zgodila 'napaka odrezanih nog' pa je, da poziraš z iztegnjenimi nogami ...

... v tem primeru, lahko mirno ležiš na hrbtu (če te fotograf slika od zadaj) ali pa se poigrata s kakšnim drugim položajem.

Nujno preberi še članek: Triki, kako boš bolj fotogenična (uporabljajo jih tudi zvezdnice!) in odličen prispevek Vse delaš prav, pa tvoj trebuh še vedno ni raven? Mogoče je problem v tem!

Priporočamo tudi: Učinkovit trening za čvrsto zadnjico in noge (VIDEO)