Oo, hudo! TO o tvoji osebnosti razkriva LETNI ČAS, v katerem si se rodila ✨

Si rojena decembra? Tole moraš prebrati! 🤩

Oo, hudo! TO o tvoji osebnosti razkriva LETNI ČAS, v katerem si se rodila ✨ (foto: Profimedia) Profimedia
10. 10. 2020

Datum rojstva v tvojem življenju ni zgolj številka in dan, na katerega dobiš ogromno daril, ampak mu daje veliko globlji pomen! 

Letni čas, v katerem si rojena, namreč zelo vpliva na tvojo osebnost, vsaj tako trdijo strokovnjaki psihologije s Harvarda!

Poglej, kaj o tvoji osebnosti pove, če si rojena 👇:

POZIMI:

Zimski otroci naj bi bili veliko bolj sposobni za izobraževanje, kot tisti rojeni v ostalih letnih časih. Naj bi bili izjemno bistri, dojemljivi in pohvalijo se lahko z najvišjimi inteligenčnimi kvocienti.

Raziskava je še pokazala, da so pustolovskega duha in obožujejo tveganja, a le dokler so mladi. V starosti se ustalijo in hrepenijo po mirnem življenju. Kot dojenčki so zimski otroci zelo pridni, pri njih so vedenjska nihanja najmanj izrazita.

SPOMLADI

Otroci pomladi oziroma otroci cvetja so v življenju zelo srečni in vztrajni ljudje. Zase so prepričani, da imajo vedno in povsod veliko sreče, po videzu pa naj bi bili precej višji od ostalih. 

So tudi bolj sproščeni in zadovoljni, v prihodnost pa zrejo veliko bolj optimistično kot njihovi vrstniki, rojeni v drugih letnih časih.

POLETI

Otroci sonca in toplih dni v mladosti zelo pozitivno pristopajo k življenju, v starosti pa se soočajo z močnimi nihanji razpoloženja.

So zdrave osebe, ki so po videzu nagnjene k bolj močnim postavam, njihova puberteta pa se začne veliko kasneje kot na primer za otroke, rojene pozimi.

Velik plus poletnih otrok - nimajo alergij in so na področju imunskega sistema veliko bolj zdravi.

JESENI

Jesenski otroci so zelo samozavestni ljudje. Raziskave so pokazale, da dočakajo visoko starost, so precej športnega duha, torej ni nič čudnega, da je največ profesionalnih športnikov rojenih prav v jesenskem času.

So krepkega zdravja in se ne bojijo ničesar, spremembe pa sprejemajo kot nekaj povsem normalnega oziroma kot del življenja.

Fotografije: Profimedia, GIPHY

Preberi še: Če imaš težave v odnosih, je za to morda kriva ena izmed TEH 5 stvari

Priporočamo tudi: Si občutljiva, in stvari te hitro prizadenejo? Ne sramuj se tega in PREBERI tole (odprlo ti bo oči!)