VIDEO: Na ogled je nov vroč izsek (beri: seks scena) iz 50 Shades Darker

Mogoče za začetek najprej opozorilo, da tega ne glej na 'neprimernem' mestu.

VIDEO: Na ogled je nov vroč izsek (beri: seks scena) iz 50 Shades Darker (foto: You Tube screen shot) You Tube screen shot
31. 1. 2017

Novo poglavje Petdesetih odtenkov, ki prinaša še več erotičnega naboja in nekaj za odtenek temnejšega, prihaja v naše kinematografe 9. FEBRUARJA 2017.

In ekipa, ki skrbi za promocijo filma, pridno skrbi za stopnjevanje napetosti, saj so po prvem, drugem in celo tretjem napovedniku za film, zdaj objavili še vroč izsek ali bolje rečeno kar seks sceno, ki se med Christianom in Ano zgodi v dvigalu (no, predigra pa kar za mizo v restavraciji).

Preden bereš naprej, hitro stistni 'play':

Bi si ti upala kaj takšnega v dvigalu polnem ljudi? No, mogoče se pa prav zaradi tega videa kdaj opogumiš ;)

Film 50 odtenkov teme (nadaljevanje prvega dela filma 50 odtenkov sive) na kino platna po vsem svetu pride februarja.

Ko smo se nazadnje srečali s protagonistoma zgodbe, so Christianove mračne skrivnosti postale prevelik zalogaj za sramežljivo Anastasio Steele, kar je privedlo do razdrtja njunega razmerja.

Usodno privlačni Christian Grey je tedaj spoznal, da se ljubezni preprosto ne da zajeziti s sklenitvijo poslovne pogodbe …

Da bi popravil napake in ponovno obudil razmerje z Anastasio, bo sprva moral pristati na njene pogoje, ki pa so povsem drugačni od njunega prvotnega dogovora. 

Anastasia in Christian počasi pričneta z grajenjem zaupanja in stabilnega odnosa, ko se nad par zgrnejo temačne sence iz Christianove preteklosti. Te so odločene, da bodo uničile sleherne upe za njuno skupno prihodnost.

Si že slišala tole totalno hudo pesem iz filma 50 Shades Darker? Obvezno reši še ta super zabaven NAGRADNI KVIZ Koliko Ane je v tebi? in se poteguj za fantastične nagrade!