OMG! Brezplačno pobrskaj med vrhunsko izbiro spletnih vadb!

Si že obiskala največjo slovensko spletno telovadnico Varuh zdravja? Na spletni strani www.varuhzdravja.si lahko povsem BREZPLAČNO pod vodstvom izkušenih trenerjev krepiš mišice, izgubiš odvečne kilograme, oblikuješ telo in se sprostiš.

OMG! Brezplačno pobrskaj med vrhunsko izbiro spletnih vadb! (foto: shutterstock) shutterstock
6. 11. 2017 | Promocijsko sporočilo

Varuh zdravja: Brezplačni tečaji, popusti, posebne ugodnosti ...

Če si zavarovanka Vzajemne, program Varuh zdravja že dobro poznaš. Gre za edinstven program aktivnega varovanja zdravja, ki z najrazličnejšimi spodbudami poziva svoje člane k skrbi za svoje zdravje. Nudi ti različne brezplačne tečaje, popuste v toplicah, posebne ugodnosti v centrih dobrega počutja in pri nakupih zdravstvenih pripomočkov ter še veliko drugega.

V njihovi ponudbi pa je odslej tudi brezplačna spletna telovadnica.

Spletna telovadnica povsem BREZPLAČNO za vse

Spletna telovadnica Varuh zdravja ni namenjena zgolj zavarovancem Vzajemne, saj lahko do spletnih vadb NEOMEJENO in BREZPLAČNO dostopate vse, ki želite pod vodstvom izkušenih trenerjev poskrbeti za svoje telo. Izbiraš lahko med aerobiko, različnimi funkcionalnimi vadbami, jogo in pilatesom.

Z rednimi treningi do super rezultatov

V spletni telovadnici Varuh zdravja najdeš izjemno velik nabor različnih aktivnosti in vadb. Redni treningi s pomočjo spletne telovadnice pa te lahko pripeljejo do sijajnih rezultatov. Ob vpisu v spletno telovadnico zgolj izbereš cilj, ki ga želiš doseči, ekipa strokovnjakov pa ti bo glede na tvoje želje pripravila predlog vadb, s pomočjo katerih boš lažje in hitreje dosegla svoje zastavljene cilje.

Izbiraš lahko med petimi cilji:

  • zdravo hujšanje
  • fit in izoblikovano telo
  • gibljivost in mobilnost telesa
  • sprostitev za dušo in telo
  • zdravje in dobro počutje

Spletna telovadnica s tabo kjerkoli in kadarkoli

Z Varuhom zdravja lahko telovadiš kjerkoli in kadarkoli, vse kar rabiš je malo prostora ter računalnik, tablico ali pametni telefon z internetno povezavo. Spletna telovadnica je odprta 24 ur na dan, vse dni v letu.

A si upaš? Klik in akcija! --->  www.varuhzdravja.si

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri