Olimpijsko počutje brez praznih obljub

Spomladanska utrujenost? Stres vsakdanjika? Slaba vest zaradi pozimi nabranih kilogramov? Za vas imamo rešitev. Ta ne vsebuje čudežev in praznih obljub. Nobene nove čudežne kreme ali čajev s pomirjevalnimi učinki. Nekaj novega, kajne? Trdo delo in vztrajnost sta tista, ki vas bosta pripeljala do vitalnega telesa, prerojenega duha in vas napojila s svežo življenjsko energijo. Za vse ostalo bomo poskrbeli mi.

30. 3. 2016 | Promocijsko sporočilo

Vabimo vas, da se udeležite enega od petih dogodkov, ki jih organiziramo v Kranju, Mariboru, Ljubljani, Kopru in Novemu mestu. Tam vas bo čakala ekipa strokovnjakov, ki vam bo nudila osebno obravnavo. Pregled pri športnem zdravniku in fizioterapevtu sta ključna, da se boste pametno podali na pot k boljši telesni pripravljenosti. O tegobah, ki nam jih povzroča lastna (ne)motivacija, se boste pogovorili s športnim psihologom: kako nadaljevati, ko se vam zdi, da ni napredka, kako se soočiti s seboj in kje poiskati prave motivacijske razloge zaradi katerih boste v življenje vnesli korenite in stalne zdrave telesne navade. Kako, kdaj in koliko trenirati vam bo svetoval trener, o pomenu pravilne prehrane bodo svetovali nutricionisti.

Vašo izhodiščno telesno pripravljenost bomo nato izmerili s Cooperjevim testom. V vam prijetnem ritmu boste odtekli ali prehodili 2.400 m. Na podlagi rezultata vam bo trener določil, za koliko naj bi v obdobju dveh mesecev izboljšali svoj rezultat in s tem predvsem izboljšali svoje telesno in psihično počutje. Na zaključnem dogodku (ta se bo zgodil 18. junija v Ljubljani) boste preverili, če ste dosegli svojo normo. V vmesnem času boste lahko na spletni strani www.mojanorma.si spremljali novosti, nasvete in napotke, kako vse se lahko rekreirate, da boste dosegli svojo normo.

Po dveh mesecih priprav vam zagotavljamo, da se boste počutili bolje, če ne že kar olimpijsko. Med vsemi, ki se boste udeležili izziva, bomo namreč izžrebali nekoga, ki si bo olimpijske igre v Riu lahko ogledal v živo.

Pozabite torej na instant diete in čudežne kreme. Skrivnost uspeha se skriva v vas samih! Zato pridi in se pridruži olimpijski družini. www.mojanorma.si

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri