Olimpijska medalja za naše alpske smučarje?

Na tokratnih olimpijskih igrah slovenski smučarji ne spadajo ravno med glavne favorite za olimpijska odličja, pa vendarle smo lahko glede na nekatere letošnje rezultate lahko precej optimistični.

Olimpijska medalja za naše alpske smučarje? (foto: Helena Kermelj) Helena Kermelj
21. 2. 2018 | Promocijsko sporočilo

Na olimpijskih igrah je v vsaki disciplini na voljo le en poskus in zato je dovolj samo ena napaka in sanje o olimpijskem odličju splavajo po vodi. Prav zato so na takšnih tekmovanjih pogosta presenečenja in zato se med dobitniki olimpijskih medalj večkrat znajdejo tudi športniki, ki niso bili v ožjem krogu favoritov.

In če bodo naši smučarji v četrtek pravi, potem se lahko nadejamo tudi kakšnega pozitivnega presenečenja za slovensko alpsko smučanje. Nenazadnje imamo kar nekaj želez v ognju. Upate staviti, da bo kateremu izmed njih uspelo?

Spored (alpsko smučanje):

ČETRTEK, 22. FEBRUAR 

slalom, moški (Štefan Hadalin, Žan Kranjec)

  • 02.00 1. vožnja,
  • 05.30 2. vožnja

alpska kombinacija, ženske (Maruša Ferk, Ana Bucik, Tina Robnik)

  • 03.00 smuk,
  • 07.00 slalom

Na koga stavite pa vi?

Tudi tokrat bo del olimpijske zgodbe Športna Loterija, ki je tradicionalni sponzor OKS-ZŠZ in slovenskih olimpijskih reprezentanc. S posebnimi stavnimi produkti, povezanimi z nastopi slovenskih olimpijcev, bo popestrila stavno ponudbo in tako lahko tudi vi stavite na svojega favorita.

https://www.e-stave.com/

Del prihodka bo namenjen zvezam, katerih športniki sodelujejo na Zimskih olimpijskih igrah  za razvoj mladih ter OKS–u za financiranje programa štipendij za nadarjene športnike. S tem Športna Loterija uresničuje poslanstvo podpore slovenskemu športu in olimpizmu kot odgovorna gospodarska družba in dokazuje svojo zavezanost k podpori razvoju slovenskega športa tudi v prihodnje.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri