O, ne! Greš na potovanje in ne veš, komu zaupati svojega psa? Našli smo REŠITEV, ki jo uporablja vedno več Slovencev!

Doggo.si je prvi slovenski spletni portal, ki olajšuje problem iskanja varstva psov za njihove lastnike.

O, ne! Greš na potovanje in ne veš, komu zaupati svojega psa? Našli smo REŠITEV, ki jo uporablja vedno več Slovencev! (foto: Promocijsko gradivo) Promocijsko gradivo
17. 9. 2019 | Promocijsko sporočilo

Spletna platforma Doggo.si je nastala po tem, ko so štirje Mariborčani imeli težavo najti varstvo za svoje pse med poletnim dopustom. Luka Mlakar, Žiga Fajfar, Simon Sovič in Blendor Sefaj so do sedaj to reševali s pomočjo sorodnikov, prijateljev in pasjih hotelov, vendar so pri tem vedno znova prihajali do novih težav.

Po pogovoru z več kot petdesetimi lastniki psov so odkrili, da tudi oni iščejo rešitev za te težave. V ta namen so vzpostavili spletni portal Doggo.si.

Doggo.si je prvi portal v Sloveniji, ki omogoča lastnikom psov, da najdejo preverjenega skrbnika za svojega psa, hkrati pa pasjeljubcem ponuja sanjsko delo, ki ga lahko opravljajo ob študiju, delu ali v prostem času: skrb za naše štirinožne prijatelje.

Uporaba platforme je preprosta:

1. Lastnik psa si ustvari račun na portalu doggo.si.

2. V iskalno okence vnese svojo lokacijo in velikost psa. Portal mu prikaže vse skrbnike na izbrani lokaciji. Vsak skrbnik ima profil, ki vsebuje opis, okvirno ceno storitve in slike prostorov ter skrbnika.

3. Ko se lastnik psa odloči za skrbnika, lahko preko platforme pošlje sporočilo za dogovor o podrobnostih varstva in plačila. Plačilo se ne izvede preko portala, ampak direktno s skrbnikom.

Novemu portalu, ki deluje po celi Sloveniji, število novih uporabnikov že hitro raste.

Njihova vrata pa so vedno odprta novim pasjeljubcem, ki si želijo v svojem prostem času paziti na kužke in s tem dodatno zaslužiti.  Prijaviš se lahko na tej povezavi.

Spletna platforma Doggo.si je sicer poleg spletne strani dostopna tudi na socialnih omrežjih Facebook in Instagram.

Svojega najljubšega štirinožnega prijatelja lahko tako od zdaj naprej brez skrbi zaupaš osebi, za katero veš, da bo poskrbela zanj tako, kot si zasluži. 🐶