Podarjamo vstopnice za film Sosedi 2

Druga runda: V borbo med podivjano mladino in zateženimi odraslimi vstopajo dekleta! Sosedi 2 bodo zabavni boj za soseščino prenesli na naša filmska platna 12. maja 2016.

9. 5. 2016 | Promocijsko sporočilo

Zateženi starši se srečajo z neustrašnimi vezmi sestrstva

Na velika platna se vrača najbolj zabaven boj za prevlado v soseščini. Po izjemnem uspehu Sosedov (Neighbors), ki so postali najbolj priljubljena izvirna komedija leta 2014, je pred vrati novo poglavje medgeneracijskega spopada. Mladima staršema, ki sta v prvem delu uspešno ubranila svojo mirno ulico pred podivjano bratovščino, bodo tokrat ponagajala dekleta. Navkljub naivnim pričakovanjem, se bo sestrstvo Kapa NU izkazalo za še trši oreh, ki ga bo generacija 30+ letnikov skušala streti s skrivnim orožjem – bivšim sosedom Teddyjem, v katerega se bo ponovno vživel pretežno razgaljeni Zac Efron. Kaj se zgodi, ko se moč starševske volje sreča z neustrašnimi vezmi sestrstva, bomo izvedeli 12. maja.

Bodo mladim pokvarili zabavo?

Zdaj ko Mac (Rogen) in Kelly Radner (Bryne) pričakujeta drugega otroka, se odločita za osvojitev še zadnjega mejnika na poti do popolne odraslosti – iz študentskega naselja se bosta preselila v predmestje. Medtem ko naivno mislita, da sta z izgonom bratovščine za vekomaj ubranila soseščino in da 30-dnevni rok do zaključka prodaje ne bo težava, se v sosednjo hišo vseli sestrstvo Kapa Nu.Ta se izkaže za neznansko trši oreh, kot je bila bratovščina Delta psi, saj imajo dekleta tokrat jasen cilj. Upirajo se namreč seksističnemu sistemu, ki sestrstvom prepoveduje organizacijo zabav. Nekonvencionalnim mladim damam, željnim svobodnega študentskega življenja, na kraj pameti ne pade, da bi jih sicer mirna lokacija izbrane hiše omejevala pri snovanju epskih zabav. Čeprav jim Teddy (Efron), bivši sosed in vodja bratovščine Delta Psi, sprva pomaga, kaj kmalu podvomi o svoji odločitvi in presedla na stran zateženih odraslih. Le z njegovo pomočjo imata Mac in Kelly vsaj majhno možnost za zmago v sosedski vojni.

Podatki o filmu

  • REŽIJA: Nicholas Stoller
  • IGRAJO: Chloë Grace Moretz, Zac Efron, Rose Byrne, Selena Gomez, Seth Rogen, Dave Franco, Kiersey Clemons
  • SCENARIJ: Seth Rogen, Nicholas Stoller, Evan Goldberg, Andrew Jay Cohen, Brendan O'Brien
  • PRODUCENTI: Seth Rogen, Evan Goldberg, James Weaver
  • IZVRŠNI PRODUCENTI: Andrew Jay Cohen, Brendan O'Brien, Nathan Kahane
  • ŽANR: Komedija

Podarjamo vstopnice za ogled filma v poljubnem terminu

Film Sosedi 2 bo v kinu od 8. maja naprej. Nagrajenec oz. nagrajenka bo lahko poljubno izbral lokacijo ogleda filma (kinematografi Kolosej ali Cineplexx ali Kino Bežigrad), kot tudi termin. Navodila za sodelovanje v žrebu, si poglej na Zadeni vstopnico za film Sosedi 2.

Sosedi 2 - napovednik

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri