Odprte učne ure na Dramski šoli Barice Blenkuš

Na Dramski šoli Barice Blenkuš bodo od 17. do 19. decembra 2013 potekale odprte učne ure, kjer boš lahko spoznala, kako se kalijo bodoči igralci.

11. 12. 2013

Na odprtih učnih urah se bodo svojim najbližjim in širši javnosti predstavili slušatelji vseh programov dramske igre na Dramski šoli Barice Blenkuš, od mlajših osnovnošolcev do odraslih. Razkrili ti bodo, kaj so se do sedaj naučili in ustvarili, spoznala pa boš tudi kako poteka učenje dramske igre pod mentorstvom igralcev in pedagogov DŠBB: Boštjana Štormana, Lucije Ćirović, Barbare Krajnc, Barbare Žefran in Vesne Anđelković.

Obiščeš jih lahko na sedežu Dramske šole Barice Blenkuš na Rozmanovi 12 v Ljubljani, in sicer v:

  • torek, 17. decembra, ob 17:00 –  Starejši osnovnošolci 1
  • sredo, 18. decembra, ob 17:00 – Starejši osnovnošolci 2
  • sredo, 18. decembra, ob 20:00 – Odrasli
  • četrtek, 19. decembra, ob 16:00 – Mlajši osnovnošolci
  • četrtek, 19. decembra, ob 19:00 – Odrasli - intenzivni

O Dramski šoli Barice Blenkuš:

Dramska šola Barice Blenkuš deluje od leta 1990. Je neprofitna gledališka šola, specializirana za strokovno in kvalitetno poučevanje dramske igre, improvizacij in javnega nastopanja. V Ljubljani jo je ustanovila igralka Barica Blenkuš, takoj po vrnitvi s študija dramske igre na Theatre-Ecole Catherine Brieux v Parizu. Šola izvaja številne programe s področja gledališke in filmske pedagogike, pripravlja otroške in mladinske produkcije, delavnice in seminarje. V šolskem letu 2013/14 v njej poučujejo: Boštjan Štorman, Lucija Ćirović, Vesna Anđelković, Barbara Krajnc in Barbara Žefran.