Od učenja kitare do tečajev angleškega jezika

Pri Mladinskem informacijskem centru iz Ljubljane je za naslednje tedne in mesece pripravil cel kup zanimivih aktivnosti, ki so namenjene mladim.

Od učenja kitare do tečajev angleškega jezika (foto: profimedia) profimedia
19. 3. 2014

Morda te bo zanimalo ...

  • 20-urni TEČAJI KITARE - 10 tednov učenja  igranja kitare po načinu igranja akordov za spremljanje petja, duhovne in popularne pesmi, hitro učenje brenkanja in širok repertoar pesmi. Različne stopnje pod vodstvom izkušenih kitaristov Jana Giacomellija, Anje Rajbar, Matica Podmenika, Mateja Zamrnika. Termini po dogovoru, začetek v marcu in aprilu 2014.
  • Tečaj ANGLEŠKEGA JEZIKA PRACTICLE ENGLISH. Poteka 1x tedensko ob četrtkih od 18.00 do 19.30  pod vodstvom štud. anglistike Katarine Kolšek. Učimo se besed, njihovega pomena, predvsem pa govorimo. Začetek v čet 20. 3. 2014 ob 18h.
  • Začetni ŠIVILJSKI TEČAJ, ob torkih od 17.00-20.00.  Pod vodstvom izkušenih šivilje se naučite osnovnih popravil, dela s šivalnim strojem, izdelate krilo ali (kratke) hlače. 6 tedenskih srečanj, začetek v tor 1. 4. 2014 ob 17h.
  • Začetni in nadaljevalni tečaj ŠPANSKEGA JEZIKA. Poteka 1x tedensko ob torkih od 17.00 do 18.30  pod vodstvom native speakerja Marjane Korošec. Učimo se besed, njihovega pomena, predvsem pa govorimo. Začetek v tor 1. 4. 2014 ob 17h.
  • PLESNI TEČAJI  - 2 x 90 min (kratki osvežitveni) ali 8 x 90 min (standardni) v MIC-u, vodi izkušena voditeljica Anja Školnik. Učenje in izpopolnjevanje plesnih gibov, drže in figur standardnih in latinsko-ameriških plesov. Osvežitveni tečaj izvedemo v terminu po dogovoru, osemtedenski tečaj poteka ob četrtkih od 20.00 do 21.30. Začetek, ko imamo vsaj 4 prijavljene pare.
  • LIKOVNA DELAVNICA - Vodi jo štud. slikarstva na ALU Katja Fidler in poteka vsak petek od 17.30 do 20.00 (3 šolske ure. Za vse ki se radi izražate skozi risbo in sliko ali pa bi radi poiskali svojo likovno tehniko. Od osnovnih likovnih zakonitosti do svojega likovnega izraza. Začetek v pet 4. 4. 2014 ob 17.30
  • Predavanje dr. Zorana Milivojevića LJUBEZEN IN ZALJUBLJENOST DANDANES, ki bo v torek 8. 4. 2014 ob 19h v MIC-u. Obvezne so predprijave do 4.4.2014.
  • RECI BESEDO - Vsak torek do konca maja od 20.00 do 22.00 v MIC-u. Vodi mag. Andrej Vajevec.  Delavnica uči pravilno in učinkovito uporabo glasu, domišljije in čustvenega spomina pri javnem nastopanju.
  • SVETOVALNICA ZA MLADE - Vsak torek popoldan sta v MIC-u za pomoč in svetovanje na voljo psihologinja Silva Matos in Albert Bačar DJ. Poleg njih v svetovalnici sodelujejo še komunikologinja, pravnica, pedagoginja in zdravnik. Nujne so predhodnje prijave.
  • E-SVETOVALNICA ZA MLADE – Svoja vprašanja pa lahko postavitve anonimno in odgovore dobite prek spletne svetovalnice na www.mic.si in www.mladi.net

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri