Od POPUSTOV na črni petek se zvrti na Answear.si

Preberi si nekaj ''fun fact-ov'' o črnem petku, preveri, kaj se ti izplača kupiti, in odkrij, kakšni nori popusti te čakajo na answear.si. Tudi do 70 % popusta na izbrane izdelke! 

Od POPUSTOV na črni petek se zvrti na Answear.si (foto: Answear) Answear
14. 11. 2022 | Promocijsko sporočilo

Answear.si je modna spletna platforma, ki ponuja več kot 500 blagovnih znamk, v ponudbi črni petek pa te čaka več kot 150.000 izdelkov z vrtoglavimi popusti!

Preden te premamijo hudi popusti, pa ti zaupamo nekaj zanimivosti o črnem petku:

• Črni petek (Black Friday) se je ''rodil'' v ZDA, dan po zahvalnem dnevu. Na zahvalni dan so veleblagovnice organizirale parade popustov, sčasoma pa je prvi petek po zahvalnem dnevu postal uradni začetek sezone božičnih nakupov.

• Ime črni petek je bilo prvič uporabljeno 1951.

• Na začetku je imel izraz slabšalni prizvok, saj so ga povezovali s hudimi gnečami zaradi množičnih nakupov. Gneče so bile tako hude, da so morali policisti delati v 12-urnih izmenah.

Nori popusti do -70 % na answear.si!

Misli vnaprej in črni petek na answear.si izkoristi za praznična darila za svoje bližnje ter za nakup sezonskih oblačil, obutve in modnih dodatkov. Popusti so res nori in segajo do -70 %! Vemo tudi, da je vrhunske blagovne znamke običajno težko najti po znižanih cenah – za kakovost je treba pač plačati. Konec novembra pa je vse mogoče. Če že dolgo sanjaš o nakupu kakovostnih izdelkov s svetovno priznanimi logotipi, imaš zdaj priložnost. 

Kaj so zate pripravili na answear.si?

Akcija črni petek bo trajala od 14. do 28. 11. 2022.

V ponudbi te čaka več kot 150.000 izdelkov s popustom do 70 %. Izbiraš lahko med znamkami, kot so Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Guess, Levis, Pepe Jeans, Karl Lagerfled, Adidas, zato smo prepričani, da boš našla kakšen kos zase.

Pssst:. Predlagamo, da spremljaš tudi Answear vplivneže, ki bodo svojim sledilcem razkrili svojo kodo za dodatni 10-odstotni popust. Pa še tole ti zaupamo – od 21. do 27.11. boš v Answear aplikaciji prejela dodatnih 10% popusta! 

Preglej ponudbo na answear.si in si privošči kaj lepega … ker si zaslužiš!