Očistimo Slovenijo vabi k čistilnim akcijam 2013

Največjo prostovoljsko okoljsko akcijo v zgodovini naše države, Očistimo Slovenijo 2012, so Ekologi brez meja zaključili z zaključnim poročilom.

27. 2. 2013

Vanj so vložili veliko dela in upajo, da bo služilo kot koristno orodje, ki bo pripomoglo k temu, da bo v Sloveniji izpeljanih še več prostovoljskih akcij tako uspešno, kot je bila Očistimo Slovenijo 2012.

Sedaj pa svoje delo usmerjajo predvsem v zakonodajne spremembe na področju nelegalnega odlaganja in v pomoč vsakoletnim lokalnim čistilnim akcijam. Zato so skupaj s Turistično zvezo Slovenijo za podporo tem akcijam pripravili obrazec za prijavo lokalnih čistilnih akcij, kjer lahko vsi organizatorji čistilnih akcij prijavijo čistilne akcije v svojem kraju. Vse prijavljene akcije bodo prikazane na seznamu Čistilne akcije 2013 in objavljene v lokalnih in nacionalnih medijih. S tem želijo vsem prebivalcem Slovenije sporočiti, kje in kdaj se lahko v letu 2013 udeležijo čistilne akcije v svojem kraju.

Ekologi brez meja se zahvaljujejo vsem, ki ste prispevali k bolj čisti in pozitivni Sloveniji in upajo, da se tudi letos pridružite čistilnim akcijam v svojem kraju.

289.000-krat hvala!

Nikoli ne pozabimo, da smo skupaj močnejši!

Društvo Ekologi brez meja

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri