Obožuješ izdelke Tereza’s Choice? Poglej, katere NOVOSTI boš lahko okušala v decembru

Mmmmmm! Veganski božič, prihajamoooooo! 😍

Obožuješ izdelke Tereza’s Choice? Poglej, katere NOVOSTI boš lahko okušala v decembru (foto: Promocijsko gradivo) Promocijsko gradivo
2. 12. 2019 | Promocijsko sporočilo

Ko se bliža čas zimskih druženj, je tudi pravi trenutek, da poskusimo nekaj unikatnega, predvsem pa slastnega! In s tem Tereza Poljanič, strokovnjakinja za vegetarijansko prehrano in obraz priljubljene kuharske oddaje Zdravo, Tereza!, končno lahko razkrije  novo linijo Tereza's Choice veganskih izdelkov skrbno  pripravljenih za vse prihajajoče zimske zabave.

Predstavlja pet prav posebnih okusnih izdelkov, ki jih združuje zmagovalna lastnost – fermentacija. Vseh pet izdelkov gre skozi skrben proces fermentacije, ki poskrbi za unikaten okus in za pravo zakladnico dobrih bakterij.

Tako lahko v hladnejšem delu leta v HOFERjevih hladilnikih poleg že znanih dobrot najdete še:

Ekološki fermentiran kremni namaz – navadni, s hrenom ali z drobnjakom
Ekološki fermentiran tofu – navadni ali zeliščni.

Vsi izdelki so popolnoma veganski in ekološki narejeni s slovensko sojo! Znamka Tereza's Choice želi podpreti ekološko in lokalno, zato so se odločili, da se povežejo s posestvom Trnulja iz Črne vasi v Ljubljani, kjer so pridobili sojo vrhunske kvalitete. S skupnimi močmi so nastali izdelki, ki se jim je težko upreti. Ob hladnih zimskih dnevih presenetite goste in razvajajte njihove brbončice z naravnimi specialitetami, ki bodo glavna tema pogovora do naslednjega snidenja!

Linija Tereza’s Choice je na policah že drugo leto in trenutno jo sestavljajo štiri vrste humusa, trije okusi veganske majoneze, šest okusov tofuja, tri vrste veganskih burgerjev, štirje okusi sončničnih namazov, več vrst arašidovih in mandljevih namazov ter danes še pet fermentiranih izdelkov. Izdelka humus rdeča pesa in mandljev namaz s cimetom pa lahko pohvalita z nazivom Najbolj inventivno živilo 2019 Inštituta za nutricionistiko. Vsi izdelki so na voljo v trgovinah Hofer po vsej Sloveniji.

In kako to, da se je iz sveta malih zaslonov podala v svet prehrambenih izdelkov?

Z linijo Tereza’s Choice želim ljudem pokazati, da priprava zdrave prehrane ni nobena znanost. Če se je lotiš na pravi način, je enostavna in v njej lahko uživa čisto vsak. Tereza’s Choice predstavlja začetno točko, s katero si kdorkoli lahko ustvari zdravo kulinarično zgodbo po svojem okusu.” pravi Tereza. Dodaja, da prisega na priročnost, ker se v hitrem tempu vsakdana, tako kot marsikdo, tudi sama sooča s pomanjkanjem časa.

Na vprašanje ali Tereza’s Choice uporablja v svoji kuhinji, Tereza v šali odgovarja, da lahko dvomljivci kadarkoli preverijo njeno domačo “špajzo”, kjer bodo v splošnem neredu našli čisto vsakega izmed omenjenih izdelkov.