Obdaruj iz domače zakladnice v Mercatorju

Ideje za uporabna darila lahko v prednovoletnem času najdeš tudi v Mercatorju. Na posebej označenih kotičkih so namreč letos na voljo darilni paketi ZATE, ki so sestavljeni iz tradicionalnih izdelkov, katerih bodo zagotovo veseli tako prijatelji kot družinski člani. Ob paketih z dobrimi željami so na policah tudi izdelki slovenskih proizvajalcev, ki so priročno in cenovno ugodno darilo. Pri izboru daril so se namreč v Mercatorju obrnili k slovenskemu, domačemu in k tradiciji. Darilni paket ZATE je tako poln kakovostnih dobrot slovenskih proizvajalcev.

17. 12. 2013 | Promocijsko sporočilo

Čarobni trenutki in sladke želje

Izbiraš lahko med velikim in malim paketom ZATE. Čarobne trenutke lahko pričaraš z ročno izdelanimi cimetovimi zvezdicami, ki jih po tradicionalnem receptu izdelujejo v slaščičarski delavnici Krajnski kolaček,s sadnim zimskim čajem iz naravnih sestavin, ki zadiši v prazničnih dneh ob temni čokoladi, posuti z mandlji in arancini, ki jih ročno pripravljajo v čokoladniciCukrček, in cvetličnem medu z leseno žlico. Mali paket ZATE pa ustvarja priložnost, da zaželiš sladke želje z ročno izdelanimi cimetovimi zvezdicami, sadnim zimskim čajem iz naravnih sestavin ter suhimi hruškami in jabolki iz slovenskih  avtohtonih vrst.

Poleg darilnih paketov pa so na policah tudi oljčna olja Oljkarstva Benjamin Ličer, 100 % naravno bučno olje Oljarne Središče ob Dravi, tatarska ajdova moka Mlinarstva Rangus ter sol, čokolada, kozmetika in darilni seti Piranskih solin.