Ob 10. rojstnem dnevu Žepne knjige - podarjamo!

Iz knjigarne Felix so nas z veliko ponosa in veselja obvestili, da prav te dni praznujejo že 10. rojstni dan Žepne knjige. To so vse tiste čudovite knjige, ki obstajajo v priročnih in tvoji denarnici prijaznejših formah.

Ob 10. rojstnem dnevu Žepne knjige - podarjamo! (foto: profimedia) profimedia
27. 5. 2014

In kot se za vsako rojstnodnevno zabavo spodobi, bodo tudi tokrat posredi darila (v obliki knjig), v knjigarnah Felix pa bodo vse ljubitelje in ljubiteljice knjig razveselili še s prav posebno akcijo, ki je enostavno ne smeš spregledati:

  • Plačaš eno, dobiš dve!

Akcija traja do 29. maja!

darila

Podarjamo žepne knjige!

Med knjigoljubkami, ki tudi sicer pridno spremljajo naše objave knjižnih novosti in so pravilno odgovorile na eno od naših nagradnih vprašanj, smo izžrebali po eno novopečeno lastnico naslednjih treh knjižnih novosti:

Pretanjeni roman priljubljene nemške pisateljice ti bo segel do srca in te nikakor ne bo pustil ravnodušne. Odlično branje za vse knjižne sladokuske, ljubiteljice Provanse in njenih lepot ter vse, ki se kot Jean Perdu želijo naučiti življenja v sedanjem trenutku – z vsem, kar to prinaša s seboj.

Novopečena lastnica žepne knjige o zanimivem junaku, ki svoje knjige iz knjigarne na ladji -  zasidrani ob Seni - prodaja kot zdravila za človeško dušo, je s pravilnim odgovorom na nagradno vprašanje: Kdo je avtorica romana o pariškem knjigarnarju, ki zna pomagati vsem, le sebi ne? postala: Sabina Š. iz Gorišnice. Čestitamo!

Ta pretresljiva, čustvena in čutna pripoved je nadaljevanje romana Nikoli tvoja, v katerem sta se sorodni duši srečali na potovanju po ZDA, se zaljubili in skupaj prehodili vrtoglavo pot, na kateri je Andrewovo življenje viselo na nitki med življenjem in smrtjo.

Za drugi del najbolj seksi romana leta, ki ga je podpisala ena najbolj prodajanih avtoric J. A. Redmerski, se je z odgovorom na naslednje nagradno vprašanje: Kako je ime glavnima akterjema zgodbe? potegovala tudi: Tjaša U. iz Kamnika. Čestitamo!

Zgodba gre nekako takole: Bil je izprijen, premišljen umor. Morilec si je izbral svojo žrtev na postaji, ji sledil na podzemno železnico in domov, kjer jo je zadavil pred očmi njenega otroka. Policisti hkrati odkrijejo še eno truplo, prav tako zadavljeno. Ta gnusni dogodek grozljivo posnema umora dveh drugih žensk, ki sta bili pred več meseci zabodeni na isti dan.

Za ta razburljiv, srhljiv in nadvse napet kriminalni roman izpod peresa Marka Billinghama, ste se potegovale z odgovorom na naslednje nagradno vprašanje: Kako je ime kriminalističnemu inšpektorju, ki prvi opazi povezavo med umori? Največ sreče pri žrebu pa je tokrat imela: Marjan A. iz Ljubljane. Čestitamo!

Ne pozabi na akcijo!

Žreb smo, tako kot smo obljubili, opravili še pred iztekom Felixove akcije 1 + 1, torej še pred 29. majem. Med drugim tudi zato, da te še enkrat opozorimo na izjemno priložnost, ko boš za ceno ene žepne knjige domov lahko odšla kar z dvema.