O, uau! Poglej, kako so se pri Air France poklonili ženskam za 8. marec

Dan žena - dan, ko v ospredje stopijo ženske. Mednarodni dan žensk v približno 100ih državah praznujemo 8. marca. Na ta dan ženskam na različne načine posvetimo pozornost in jim s simboličnimi gestami damo vedeti, da so pomembne. Z eno takšnih simboličnih gest pa na današnji dan ženskam izkazuje njihovo vrednost tudi letalska družba Air France. Predstavnice nežnejšega spola so namreč danes deležne prednostnega vkrcanja (priority boarding), dobijo pa tudi vrtnico in čokolado.

8. 3. 2019 | Promocijsko sporočilo

Pilotke, inženirke, mehaničarke

Air France se tudi v vsakdanjem poslovanju zavezuje k enakosti spolov. Je namreč eno izmed redkih podjetij, ki ga vodita kar dve ženski – predsednica upravnega odbora in izvršna direktorica. Ženske najdemo tudi kot pilotke, inženirke, generalne direktorice, mehaničarke in še na mnogih drugih položajih, ki jih tradicionalno dojemamo kot moške. Air France tako spodbuja dostop žensk do vseh poklicev in se zavzema za njihovo enakopravnost pri uresničevanju profesionalne kariere.

Simbolično na današnji dan to izkazujejo s posebno gesto, ko vsem potnicam nežnejšega spola omogočajo prednostno vkrcanje, jih obdarijo z vrtnico in čokolado, kar na sedmih Air France letih pa kabinsko osebje danes sestavljajo same ženske – stevardese in pilotke.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri