O, HUDO! A1 omogočil ogled koncerta znanega pevca v VIP loži!

Če si bila v torek, 4. junija na koncertu legendarnega britanskega pevca Stinga, potem veš, da je pokalo po šivih. Podjetje A1 pa je izbranim udeležencem koncerta omogočilo prav posebno doživetje. Preveri, katero...

6. 6. 2019 | Promocijsko sporočilo

12 srečnežev, uporabnikov telekomunikacijskih storitev podjetja A1, je bilo na koncertu Stinga deležno ekskluzivnega presenečenja – A1 je ob svoji 20. obletnici svojim uporabnikom omogočil ogled koncerta v VIP loži in to še s kulinarično pogostitvijo!

In kaj je bila zmagovalna kombinacija za vstop v VIP ložo?

V resnici je bilo potrebno zelo malo: uporaba A1 mobilnih storitev + tisti kanček sreče, da si naletel na Luko Korenčiča in radovednost - ta pa je srečnežem pomagala, da so se odzvali na vabilo znanega improligaša, ki je pred dvorano Stožice neposredno pred koncertom mimoidoče v imenu A1 povabil v VIP ložo. Oblečen je bil v kostum butlerja, pri sebi pa je skrival tudi VIP vstopnice. Zainteresiranim je preveril omrežje na telefonu in če so bili res naročniki A1, jih je “upgradal” in jim izročil VIP vstopnice. Fantastično presenečenje, kajne da?!