Novo seksi, nevarno in strastno branje: Čudovita polomija

Po fenomenu erotičnih trilogij, ki smo jih tudi v Sloveniji množično in hlastno prebirale, imamo za vse tiste, ki morebiti trpite za odtegnitvenim sindromom odvisnosti od romantike s pridihom nevarnosti, zdravilo: novo knjigo o usodni privlačnosti.

Novo seksi, nevarno in strastno branje: Čudovita polomija (foto: shutterstock) shutterstock
4. 2. 2013

Izšla je Čudovita polomija Jamie McGuiere, ki obljublja, da nas bo zasvojila s svojo drznostjo in dražljivostjo.

Glavna protagonista seksi, nevarne in strastne zgodbe o usodni privlačnosti sta Abigail Abernathy in Travis Maddox - dekle, ki ne pije, ne preklinja in pridno hodi na predavanja ter glavni frajer na šoli, ki je menjal dekleta hitreje kot svoje spodnjice in se preživljal z dvobojevanjem v ringu.

"Porivali so me sem in tja; eni so prihajali, drugi odhajali, America me je klicala od nekod daleč zadaj, jaz pa sem obstala, hipnotizirana od rdečih srag, ki so se mi zarisale čez prsi do pasu.

Predme so naenkrat stopili težki črni čevlji in mojo pozornost usmerili v tla. Počasi sem dvigala pogled: s krvjo poškropljene kavbojke, izklesane trebušne mišice, gole in potetovirane prsi, mokre od potu, in nenazadnje žametne rjave oči. Od zadaj me je nekdo porinil in Travis me je ujel za roko, sicer bi se zvrnila na nos.

"Hej! Stran od nje!" Travis je grdo gledal in odrival vsakogar, ki se mi je približal. otem pa je zagledal mojo jopico in strogi izraz se je topil Nasmehnil se mi je in mi z brisačo narahlo obrisal obraz."

Zgodba o zapletenem plesu dveh, ki se zdita tako nezdružljivo različna in iz drugih svetov, pa vendar na nek skrivnosten način usodno povezana s sencami iz svoje preteklosti, ujame in zasvoji že kmalu po prvih desetih straneh. Nenavadna privlačnost med akterjema, ki skozi zgodbo vztrajno išče in na novo gradi svoj pravi izraz, tako močno burka domišljijo, da navdušenke lanskih uspešnic taistega žanra ne bodo niti opazile, da knjiga sprva ponuja precej manj nazorne erotike, po kateri je sicer slovela trilogija Petdesetih odtenkov. In resnici na ljubo je zgodba dovolj seksi, nevarna in strastna že sama po sebi.

Če si ljubiteljica žanra ali pa le začasna in torej prostovoljna odvisnica od trilogij v slogu Petdesetih odtenkov, verjamemo, da bo Čudoviti polomiji Jamie McGuire uspelo to, kar je že uspelo njenim knjižnim predhodnicam - namreč, da te za več ur popolnoma zamakne v neko drugo realnost, t.j. v napeto in dražljivo zgodbo zapletenega in na nek svojstven način nadvse zanimivega odnosa med Abby in Travisom.

Podarjamo izvod!

Čudovita polomija - Jamie McGuire

V sodelovanju s spletno knjigarno Felix na tem mestu podarjamo en izvod žepnice Čudovita polomija.

Za nagradni knjižni izvod ste se potegovale s pravilnim odgovor na nagradno vprašanje:

  • V katerem slogu je napisana knjiga Čudovita polomija? Namig: pravilen odgovor se skriva na spletni povezavi Felix.si, pa tudi na naslovnici knjige.

V naš elektronski poštni predal se je steklo več kot 200 vaših odgovorov, tako da je tokrat imela zares veliko sreče pri žrebu:

  • Tatjana Krušič iz Ljubljane

Čestitamo!

Nagrajenko naprošamo, da se nam javi na spletno pošto.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri