Novi COSMO: Tvoj NAJ priročnik za najboljše POLETJE do zdaj (z zgodbami, ki jih moraš prebrati)

Naredi mu prostor v svoji torbici in skupaj se odpravita na potep ... 

Novi COSMO: Tvoj NAJ priročnik za najboljše POLETJE do zdaj (z zgodbami, ki jih moraš prebrati) (foto: Cosmopolitan Slovenija) Cosmopolitan Slovenija
28. 5. 2020

Spet se lahko družiš s prijatelji, hodiš v javnost in morda je zate to že pravi šok. Se sploh še znaš obleči in naličiti? Ne skrbi, mi ti krijemo hrbet.

V junijski številki Cosmopolitana najdeš poletne trende za vsako situacijo. Naša top kombinacija? Poletna obleka + sončna očala + superge. Btw: Med stranmi te čaka tudi priročnik, kako temeljito očistiš svoje prevečkrat nošene pare.

Prepoznaš našo zvezdo z naslovnice?

Ja, Sofia Richie je vedno tako resna, priznavaa v intervjuju. Takšen je njen naraven pogled, v resnici pa je precej nežna. Predvsem pa se je pripravljena znebiti oznake, da je slavna samo zaradi imena svojega očeta Lionela Richieja in 15-let starejšega partnerja Scotta Disicka (tako je, bivšega moža Kourtney Kardashian).

Ker vemo, da si med karanteno najbolj pogrešala svoje prijateljice, smo posebno pozornost posvetili prav njim. Naša novinarka je priznala, kako velik stres ji povzroča njena skupina prijateljic in povedala, kar nam je vsem že dolgo ležalo na duši. Morda se boš v zapisu prepoznala tudi sama.

Pozabiti pa ne smemo tudi na tvoje prijatelje, ki ta mesec praznujejo (#ponosni). Naši gej BFF-ji so z nami delili skrivnosti, ki jih poznajo samo oni. Psst: vroče! 

Najbolj noro izkušnjo pa je z nami delilo dekle, ki se je nedavno nič hudega sluteče odpravila na erasmus prakso v tujino in se znašla v krempljih mafije. To moraš slišati! 😱

Ker dobro vemo, da je korona virus pustil svoj davek in da je tvoja poslovna prihodnost zelo verjetno negotova, smo se pogovorili s strokovnjaki in zbrali nekaj koristnih nasvetov, ki te bodo oborožili za napovedano prihajajočo finančno krizo. Preberi, preden bo prepozno.

Popeljali te bomo okoli sveta, znotraj meja.

Ponujamo ti zanimive in neobljudene dopustniške lokacije v Sloveniji, ki nosijo čar oddaljenih mest in krajev, ki si se jim morala zaradi preglavic tega leta odpovedati.

Kaj še? Aja! Cosmo se kesa. Priznavamo lastno napako.

Več desetletji smo ti podobno kot vsi ostale avtoritete na področju seksa prodajali mit o seksu, za katerega se je letos izkazalo, da sploh ne drži.

Odločili smo se ga porušiti in te izobraziti pravilno, kot si zaslužiš. O tem boš lahko brala na kar osmih straneh.

Pandemija se je uradno končala, ravno ob pravem času za poletje. Zato svobodno skoči v trgovino po nov izvod Cosmopolitana, ki te bo v vlogi tvoje najboljše prijateljice pripravil na začetek poletja v malo drugačni obliki.

Prejmi Cosmopolitan kar na dom!

Na revijo Cosmopolitan se lahko tudi naročiš, še posebej letna naročnina (12 izvodov) se ti izplača, saj prihraniš 15 %. Ob naročilu pa dobiš tudi super DARILO: Zapestnico Sorbet Island v vrednosti 19,90 evra.

Naroči se TUKAJ!

Fotografije: Promocijsko gradivo, Giphy