Novi COSMO: tvoj zvesti sopotnik bo poskrbel za najboljši julij do zdaj (razbijamo tabuje)

Ni poletja brez Cosmopolitana! Se strinjaš?

Novi COSMO: tvoj zvesti sopotnik bo poskrbel za najboljši julij do zdaj (razbijamo tabuje) (foto: Cosmopolitan Slovenija) Cosmopolitan Slovenija
24. 6. 2020

In tudi to poletje te ne bo razočaral, ne glede na to, kje ga boš preživela.

Ta mesec rešujemo vse tvoje poletne lepotne zagate. Iz rokava stresamo trike za bolj učinkovito odstranjevanje dlak, zaščito pred soncem, preprečevanje potenja in še mnogo več ...

Ker vemo, da je malo takšnih punc, ki bi se na plažo in v kopalke odpravile polne samozavesti, smo pripravili članek, ki ti bo dal misliti in te oborožil s triki, kako na svoje telo gledati bolj pozitivno in se ne obremenjevati z mnenjem drugih, ko te na morju zasačijo #brezfiltra.

Izbirala boš lahko tudi med ogromnim naborom kopalk in poletnih modnih dodatkov, ki bodo tvojo samozavest na dopustu samo podvojili.

Poskrbeli pa smo tudi za vse tiste pridne punce, ki so letos raje izbrale delovno poletje. V novi karierni kolumni mladi podjetnici Nina Štefe in Tjaša Smuk svetujeta, kako se motivirati za samostojno podjetništvo, mi pa dodajamo nekaj nasvetov, kako ustvariti dobro rutino za delo od doma.

Na naslovnici julijske številke se gola za ogromnim sončnikom skriva neposredna in nadvse prizemljena hollywoodska zvezdnica Sarah Hyland. Punca, ki je z zadnjo sezono serije Sodobna družina zaslužila 100,000 dolarjev na epizodo, nam je povedala, da se tako kot ti boji, da bi po zaključku snemanja ostala brez dela. Brez panike, obema ne bo hudega!

V rubriki astro smo razvozlali nebesno formulo, ki zelo enostavno pojasni, zakaj je leto 2020 tako čudno in nepredvidljivo. 

Zameriš nam lahko samo, da ti tega nismo povedali že prej. Cosmo novinarka se je tudi za tokratno številko odpravila pod krinko raziskovat nepoznan svet 'sugar daddyjev' in 'sugar babyjev'. Kar je odkrila, ti bo spodbudilo bitje srca.

Svoj pogled na neobičajne odnose pa je z nami delila tudi biseksualka, ki je v času študija svojega fanta varala z dekleti in v tem ni videla nobene težave. Razvoj njenega mnenja o varanju ti bo dal misliti.

Kaj še?

Govorili smo s temnopoltimi Slovenkami in jih povprašali po njihovem mnenju o gibanju #blacklivesmatter in tem, kakšno je stanje rasizma pri nas. O svojih bolečinah pa so spregovorile tudi ženske, ki jim življenje uničuje bolezen endometrioza, ki prizadene vsako deseto žensko. Čeprav zdravniki nimajo posluha zanje, smo jim glas ponudili na straneh Cosmopolitana.

Skratka, če skočiš po svoj izvod še danes, ti branja in listanja ne bo zmanjkalo vse do konca julija. Imamo pa še posebno presenečenje ...

Prejmi Cosmopolitan kar na dom!

Na revijo Cosmopolitan se lahko tudi naročiš, še posebej letna naročnina (12 izvodov) se ti izplača, saj prihraniš 15 %. Ob naročilu pa dobiš tudi super DARILO: Torbo za na plažo in stimulator za porjavitev Byron Bay v skupni vrednosti 33,98 evra.

Naroči se TUKAJ!

Fotografije: Promocijsko gradivo, Giphy