NOV TREND: To je top način, kako žurati v času karantene

Zabave so odpovedane za nedoločen čas, a to še ne pomeni, da se ne smeš zabavati doma. Tole naredi!

NOV TREND: To je top način, kako žurati v času karantene (foto: Profimedia) Profimedia
25. 11. 2020

Vse, kar potrebuješ je prostor, televizija ali računalnik in odlični zvočniki. Zraven si seveda lahko oblečeš festivalski outfit, privoščiš kak dober koktejl in zaplešeš.

Letos so zabave odpovedane, a ne v tvoji dnevni sobi, kjer lahko uloviš naslednji pojav Aurore

Že oktobra so organizatorji največjega elektronskega festivala pri nas, StellarBeat, predstavili svoj nov, svež projekt, ki so ga premierno lansirali skupaj s svetovno znanim DJ-jem, UMEK-om. Kot so napovedali že takrat, bo Aurora mesečno postregla s prenosi v živo, za vse tiste, ki so željni zabave.

Drugi pojav Aurore bo lovil Mike Vale 

Drugi pojav Aurore bo viden že 26. novembra ob 16.30 uri. Na Rogli, na izjemno popularni Poti med krošnjami, bo nastopil DJ svetovnega kova. DJ, ki je nenehno uvrščen na sam vrh svetovnih lestvic elektronske glasbe in vedno znova navduši z izborom house in tech-house glasbe. Slušne brbončice bo na razglednem stolpu Poti med krošnjami, razvajal Mike Vale.

Ekskluzivna zabava, ki prihaja k tebi domov! 

Aurora bo v živo preko spleta vidna ob sončnem zahodu, ko bodo izjemno glasbo Mike Vale-ta, pospremile spektakularne luči, ki spominjajo na severni sij. Utrinki bodo vidni vsem, ki jo bodo spremljali na auroramusic.io facebooku. Edinstven AURORA pojav, bo tebe in tvoje prijatelje povezal z ostalimi navdušenci nad elektronsko glasbo, vam ponudil obilico zabave ter vas napolnil z energijo, ki jo poznate s plesišča.

Prepusti se AURORI in zapleši ob ritmih elektronske glasbe in soju spektakularnih luči z Mikom Valetom.

Fotografije: promocijsko gradivo in profimedia