V letošnjem poletju nikar ne zamudi 2. CASTLE KOLPA MUSIC FESTIVALA!

Od 31. julija do 4. avgusta te čaka prav posebno festivalsko doživetje s svetovno znanimi imeni, ki ti bo ob kakovostni glasbi ponudilo še uživanje v prekrasni naravi, hlajenje v Kolpi in bogat spremljevalni program.

18. 7. 2019 | Promocijsko sporočilo

Letošnji, 2. Castle Kolpa Music Festival, ki bo potekal že od 31. julija do 4. avgusta, bo res nekaj posebnega, saj se boš lahko na njem zabavala ob kar 30 glasbenih skupinah in 20 didžejih, ki prihajajo iz številnih držav sveta, seveda pa ne bodo manjkali niti vrhunski domači izvajalci. Naravne danosti prekrasne kostelske občine bodo v organizaciji Intalite, d. o. o., ki je znan po vrhunski koncertni in festvalski tehniki, tudi letos ponudile vrhunski festivalski spektakel za mlade in mlade po srcu na kar treh odrih: Dragon Stageu, Arena Experience in Odru na plaži.

Nepozabni nastopi na odrih

V sredo, 31. julija, bo prav posebna novost, predfestivalski večer, Akustični večer pod zvezdami, na katerem boš lahko slišala skupine Tabu, Društvo mrtvih pesnikov, MRFY in Fed Horses, kar bo odličen uvod v festival, za glasbene sladokusce, brez elektrike.
Že naslednji dan, v četrtek 1. avgusta, boš poleg številnih spremljevalnih dogodkov, na Dragon Stageu videla in slišala vrhunske avstralske DUB FX, slovito britansko heavy metal skupino Skindread (VB), izjemni slovenski skupini Elvis Jackson in Noctiferia, hrvaške legendarne rokerje Goran Bare & Majke in Irdorath. Na Arena Experience odru bo ta večer kraljeval razvpiti nizozemski didžej Sander Van Doorn, nastopili pa bodo še Jimmy Clash, Petar Dundov, Sasha Mikac, Arsello in drugi.
Petkov večer, 2. avgusta, bodo Dragon Stage zaznamovali nastopi domačih rok velikanov Siddharta, jamajške reggae skupine Inner Circle, slovito hrvaške Psihomodo Pop, vsem znane domače punk rok legende Pankrti, nato Multiball in Back Ivy, na elektronskem odru Arena Experience bo nastopil sloviti Jay Hardway, ob njem pa Galoski, Avadox, Saberz, Sid Cisse in drugi.

Sobotni (3. avgust) veliki finale festivalskega programa bo na glavnem odru, Dragon Stageu, pripadel sloviti hrvaški skupini Parni valjak, ameriški metal skupini Soulfly z razvpitim Maxom Cavalero (znanim tudi iz skupine Sepultura), sloviti angleški rapcore, dub, dancehall in raggea skupini Asian Dub Foundation, nato La Fanfarria Del Capitan (Argentina), Captain Morgan's Revenge in Jaja Bojz. Arena Experience pa bo gostila slovitega domačega, svetovno znanega didžeja Umeka, ob katerem bodo nastopili še Sylvain, Veztax, Wattex, TGW, Busta Row in drugi.

Dodana vrednost festivala

Kot 'camping festival' ti Castle Kolpa Music festival ponuja kampiranje ob reki Kolpi v lepo urejenem kampu in glamping vasi.

Organizacija festivala kot tudi glavni oder (Dragon Stage) bosta tudi letos prava paša za oči in v užitek obiskovalcem, saj se obeta resnično velik in profesionalen oder, kot se spodobi za vse velike skupine, ki bodo nastopile na njem, kot tudi tiste nekoliko mlajše, ki jim bo nastop na tem odru zagotovo ostal v odličnem spominu.

Na festivalu bodo na programu še monokomedije, predstave, delavnice, projekcije filmov in športne igre. Festival prav tako ponuja vrhunsko kulinariko in je ekološko usmerjen. Ponudil ti bo kakovostno preživet prosti čas, kjer boš lahko spoznala veliko novih ljudi ter uživala v prekrasni naravi (na voljo je tudi plaža na reki Kolpi) ob odlični glasbi na vrhunsko opremljenih odrih. 

V prodaji so poleg akcije 4 + 1 festivalska vstopnica tudi enodnevne vstopnice, zato pohiti z nakupom na povezavi www.eventim.si ali pa na pooblaščenih prodajnih mestih Eventima in na bencinskih servisih Petrola, saj je festival omejen glede obiska! Najcenejšo vstopnico za festival pa si lahko zagotoviš tu

Za še več navdiha pa si oglej ta video!