Nikar na dopust brez antiperspiranta Rexona Sexy Bouquet

Ležanje v ležalniku s pogledom na odprto morje. Osvežilni koktajl v roki. Dobra glasba v ozadju ali knjiga, ki jo je treba še prebrati. To so prve asociacije na poletje, letni čas, ki ga imamo vsi tako radi, razen takrat, ko se pojavi prekomerno potenje. 

Nikar na dopust brez antiperspiranta Rexona Sexy Bouquet (foto: Rexona) Rexona
19. 7. 2022 | Promocijsko sporočilo

Znojenje je naravni proces, ki se pojavi za uravnavanje telesne temperature, zato ne preseneča dejstvo, da se količina znoja poveča, ko se temperature dvignejo. In čeprav je znoj pokazatelj zdravega telesa, so lepljiva koža, nezaželeni madeži pod pazduho in neprijeten telesni vonj stvari, ki jih ne maramo.

Ali zahtevamo preveč, če želimo, da antiperspirant dobro diši, deluje več ur in še vedno pušča tisti občutek ugodja? Vprašanje, na katerega bo Rexona vedno odgovorila enako - ne!

Rexona Sexy Bouquet je točno vse to ... in še malo več. Kot sprej ali roll-on antiperspirant vam bo ta roza spremljevalec poletja zagotovil aktivno zaščito pred potenjem in neprijetnim vonjem do 48 ur! Več izbire, več dišav, močnejša zaščita – to je vodilo blagovne znamke Rexona pri ustvarjanju vsakega od njenih izdelkov. Tako je nastal ta "seksi" izdelek, ki poskrbi za popolnoma nov občutek svežine - ne glede na to, kaj počnete.

Rexona

Zaščita pred potenjem in neprijetnim vonjem je naloga vsakega antiperspiranta, Rexona pa je to vzela resno in ustvarila Sexy Bouquet. Cvetlično-sadna dišava, ki vključuje note rdečega sadja, sočne marelice, jasmina, šmarnice, magnolije, vrtnice in mošusa, antiperspirant, ki ščiti pred potenjem in neprijetnimi vonjavami ter daje občutek svežine In zaupanja!

Nanos je tako enostaven in preprost - popršite ali "povaljate" na čisto in suho kožo pod pazduho in pustite, da se popolnoma posuši, preden se oblečete. In to je to, pripravljeni ste na nov dan in nove zmage! In v tem poletnem primeru - nov užitek pod palmami, ob šumu valov in zdravem vpijanju sonca.