Nika Zorjan pripravila štiri videoposnetke s svojimi oboževalkami

Nika, simpatična Prekmurka, ki izvira iz glasbene družine, je ena od tistih, ki v glasbi uživa in v njej živi v vsakem trenutku. Naj bo na poti, doma ali v studiu. S svojo energijo k sebi privablja vedno več oboževalcev in oboževalk.

19. 1. 2018 | Promocijsko sporočilo

Nika si za svoje oboževalce uzame prav poseben čas in skupaj s štirimi oboževalkami je tokrat pripravila štiri videoposnetke, tako da lahko živahno srečanje spremljajo še drugi oboževalci. Vedno pa je bil z Niko in oboževalko tudi njen najzvestejši spremljevalec, novi Volkswagen Polo beats, ki poskrbi, da med vožnjo Niko in njene sopotnike vedno spremlja dobra glasba in kakovostno ozvočenje.

1.  VIDEOPOSNETEK: Z Lucijo k frizerju

V prvem videoposnetku, ki ga je Nika objavila že decembra na svojih družbenih omrežjih, se je z oboževalko Lucijo odpravila k frizerju. Seveda se ni odločila za nič drugega kakor za roza barvo pričeske, njena oboževalka pa za nekoliko temnejšo različico. Kot običajno v družbi Nike je bilo na poti in pri frizerju zabavno, nenavadno pa je, da sta se punci ob tem pogovarjali o sistemu za avtomatsko uravnavanje razdalje (ACC), s katerim se ponaša novi Polo beats.

2.  VIDEOPOSNETEK: Z Mimi po nakupih

V drugem videoposnetku je na druženje povabila še eno oboževalko. Z Mimi sta se odpravili po nakupih, velikih nakupih. Lahko bi rekli, da ju je malce zaneslo. A vendar, kljub temu da sta imeli polne roke, se je v Nikinem prtljažniku našlo več kot dovolj prostora za vse vrečke.

3.  VIDEOPOSNETEK: Na kavo z radijsko voditeljico Jano Morelj in Lano

Tretji videoposnetek, ki je nastal v sklopu Nikinega druženja z oboževalkami, prikazuje prijetno kavo z radijsko voditeljico Jano Morelj. Tudi Jana je med drugim navdušenka nad avtomobilsko znamko Volkswagen, tako da sta se na parkirišču pred kavarno družila tudi njuna jeklena konjička. Oboževalka Lana je imela cel kup vprašanj za Prekmurko Niko, prav tako pa tudi za Primorko Jano.

4.  VIDEOPOSNETEK: Majo odpeljala na svoj koncert

V zadnjem delu pa se je oboževalki Maji izpolnila skrita želja. Nika jo je presenetila pred njenim domom in jo s svojim jeklenim konjičkom Polo beats peljala na svoj koncert. Maja se je skupaj z mlado pevko tudi priklonila na odru. Ni slabo biti Nikina oboževalka!

Vse videoposnetke si lahko ogledaš TUKAJ.

Nika je o celotni izkušnji s svojimi oboževalkami povedala:

»Z največjim veseljem sem vse štiri punce popeljala na vožnjo in druženje, ker verjamem, da jim lahko to nekaj prinese v življenju. Po eni strani me spoznajo in vidijo, da nisem čisto nič drugačna od njih, po drugi strani pa si niti predstavljam ne, kako vesela bi bila sama, če se bi mi zgodilo nekaj takšnega z mojimi glasbenimi vzornicami.«


 

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri