Ne zamudi: Najboljši slovenski bendi na koncertu Europarkove sladke šestnajstice

Konec avgusta bo Maribor ponovno zaživel v prav posebnem vzdušju, ki ga bo pričarala 16-letnica nakupovalnega središča Europark. Prisluhnila boš lahko mnogim koncertom in osvojila zanimive nagrade.

4. 8. 2016 | Promocijsko sporočilo

V preteklih letih so pripravili in gostili nešteto nepozabnih družbeno odgovornih in zabavnih dogodkov, prav nič drugače pa ne bo tudi ob letošnjem rojstnem dnevu. V štajersko prestolnico so namreč znova povabili odlične glasbene zasedbe, otroke pa med 22. in 28. avgustom čaka pustolovščina z Ice Age junaki.

Tabu in Jan Plestenjak na Trgu Leona Štuklja

V soboto, 20. avgusta, se bo na Trgu Leona Štuklja v centru mesta Maribor odvil Europarkov nepozabni koncert, ki ga največje nakupovalno središče severovzhodne Slovenije podarja Štajercem in vsej Sloveniji. Za vse, ki bodo z Europarkom praznovali ta srečni dan, bodo ob 20.00 uri zabavo pričeli Tabuji, štajerska zasedba, ki že od leta 1998 navdušuje stare in mlade ljubitelje glasbe, zatem pa boš lahko uživala ob pesmih Jana Plestenjaka. Romantični in energični hiti te bodo zazibali v poletnih ritmih in pričarali nepozabno glasbeno doživetje ob Europarkovi sladki šestnajstici.

Še več glasbe in "Rojstnodnevna vrata sreče"

Zabava pa ne bo trajala le en večer. Teden dni za praznovanjem v središču Maribora, v soboto, 27. avgusta, bodo v Europarku ob 11h praznovanje pričeli z nastopom najpopularnejše slovenske vokalne zasedbe Perpetuum Jazzile. Medtem ko boš lahko zapela skupaj s priljubljenim a capella zborom, bo potekal tudi razrez slastne torte velikanke, ob 18h pa bo nakupovalno središče dvignila na noge energična Tanja Žagar. Zvečer se boš skupaj s prijatelji lahko sprehodila tudi skozi »Rojstnodnevna vrata sreče« in tako osvojila darilne bone z imenom Desetak.

Več na www.europark.si.