Ne maraš likanja? Tole je TOP rešitev za urejena oblačila, ki ti jo priporočajo tudi blogerke

Prav likanje je tisto gospodinjsko opravilo, ki bi se mu največja večina deklet najraje izognila. Vzame ti veliko časa in je precej duhamorno, razen če svoje najljubše kose zgladiš tako, kot ti priporočajo tudi mami blogerke Anja, Danijela in Nina.  

Ne maraš likanja? Tole je TOP rešitev za urejena oblačila, ki ti jo priporočajo tudi blogerke (foto: PROMO) PROMO
14. 7. 2020 | Promocijsko sporočilo

1 Brez izgubljanja časa

Namesto da bi ves svoj dragoceni čas popoldne porabila za likanje, se odpravi na sprehod po mestu s prijateljico ali celo na zmenek – in to v zlikani poletni obleki pa brez zamujanja! Kako ti to lahko uspe? Samo s čarobno napravo! Mami blogerke vse v en glas trdijo, da se jim je z novo Philipsovo pametno likalno napravo likanje skrajšalo kar za 30 odstotkov.

Pametni likalnik Philips PerfectCare Elite je namreč najhitrejši in najzmogljivejši sistemski likalnik na svetu, po novem pa še najpametnejši – s samodejnim izpustom pare.

To moraš vedeti: Kar 94 odstotkov uporabnikov je ta likalnik označilo za najpametnejši likalnik, ki so ga kdaj uporabili.

2 Brez odvečnega cirkusa (beri prežganin)

Ta pametni likalnik je tudi neverjetno priročen, sploh če nisi ravno največja mojstrica likanja. Likaš lahko vse od džinsa do svile, ne da bi ti bilo treba med tem preklapljati na različno temperaturo. Tako ti tudi ni treba razvrščati perila ali čakati, da se likalnik segreje ali ohladi – deluje brez nastavljanja temperature in hkrati zagotovljeno tudi brez prežganin.

Pssst! Likalnik lahko celo z navzdol obrnjeno likalno ploščo pustiš na oblačilih ali likalni deski, pa oblačila ne bodo prežgana in se ne bodo svetila. Za to poskrbi tehnologija OptimalTEMP.

3 Brez končnega razočaranja (beri trdovratnih gub)

Močan in neprekinjen samodejni izpust pare bo poskrbel za izjemno glajenje, zato na oblačilih ne bodo ostale nadležne gube. Pametni senzor DynamiQ natanko ve, kdaj in kako se likalnik premika, ter tako zagotavlja učinkovit izpust pare, kjer in ko ga najbolj potrebuješ. Tako boš uspešno odstranila tudi najtrdovratnejše gube.

Pssst! Dodaten izpust pare je odličen za navpično likanje s paro za osvežitev oblek in zaves. Samo osvežiš si poletno obleko in že letiš novim avanturam naproti!

Dodane vrednosti:

♥ Likalna plošča T-ionicGlide zagotavlja vrhunsko drsenje in največjo odpornost proti praskam.

♥ Varčevanje z energijo z načinom ECO: s Philipsovimi okolju prijaznimi izdelki lahko zmanjšaš stroške, porabo energije in izpuste ogljikovega dioksida. 

♥ Enostaven in učinkovit sistem za odstranjevanje vodnega kamna Easy De-Calc Plus poskrbi, da zaščitiš svoj likalnik, podaljšaš njegovo življenjsko dobo in zagotoviš najboljše delovanje pare. 

♥ Likalnik je neverjetno lahek in ti omogoča udobno uporabo, saj gladko drsi in ne obremenjuje tvojega zapestja. Ker je tako lahek, je primeren tudi za enostavno in učinkovito navpično likanje visečih oblačil s paro.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri