Ne boš verjela, koliko parov se je 2015 spoznalo na ona-on.com

Največji spoznavni portal v Sloveniji ona-on.com leto 2015 zaključuje z rekordnimi številkami.

Ne boš verjela, koliko parov se je 2015 spoznalo na ona-on.com (foto: Profimedia) Profimedia
22. 12. 2015

V iztekajočem letu se je na največji slovenski spoznavni portal ona-on.com pridružilo 30.573 novih uporabnikov, skupno pa je samskih, ki iščejo sorodno dušo že več kot 156.000.

Medsebojno so si poslali kar 10,5 mio sporočil, ki so jih izmenjali v 4,3 mio pogovorih.

Zabeležili smo 21 mio ogledov profilov, 390.000 všečkanj profilov ter rekordnih 81.000 dogovorov za zmenke!

Uporabniki so objavili 130.500 novih fotografij, ter prejeli nanje več kot 71.000 komentarjev.

In najpomembnejše?

Z ona-on.com se je v iztekajočem letu 2015 odjavilo 2.618 uporabnikov, ki so navedli, da so na ona-on.com spoznali svojo simpatijo in se zato poslavljajo, kar pomeni tudi rekordnih 1.309 novih parov!

Najbolj vroča samska ona & on v 2015

Najbolj mična gospodična, imenujmo jo Mojca, ki si jo je ogledalo več kot 16.700 moških je 31-letna rjavooka in plavolasa Ljubljančanka, ki še nima otrok, z magistrsko izobrazbo, povsem običajnimi hobiji, objavljenih pa ima tudi 6 simpatičnih fotografij.

Poleg tega, da je Mojca zelo komunikativna, njen profil odlikujejo realna pričakovanja glede bodočega partnerja, kar je pravi recept za uspeh.

Največkrat obiskan moški, imenujmo ga Marko, je 50-letni, modrooki, srednješolsko izobraženi Ljubljančan, atletske postave (ločen, že ima otroke), ki ima objavljenih tudi 10 všečnih fotografij.

Marko je smučar, ljubitelj živali, odlikujejo ga jasna pričakovanja glede bodoče partnerice. Njegov profil je brez slovničnih napak, razkriva artikuliranost in urejenost.

Samska, pa še nisi na ona-on.com?

Zasebni stiki na ona-on.com so v strmem porastu, poišči svojo sorodno dušo tudi ti, izbire je za vsakogar več kot dovolj.

Izkoristi brezplačni preizkus, tako da ob registraciji vpiši promocijsko kodo "VseNaj2016", če pa si že registrirana na ona-on.com, lahko ob plačilu članstva vpišeš promocijsko kodo "Srecno2016" in uveljaviš 50-odstotni novoletni superpopust na vse članarine!

Imaš samske prijatelje?

Če imaš samske prijatelje, ki bi jim želeli podariti ljubezen, pa ti ona-on.com omogoča, da postaneš njihov Kupid – večno ti bodo hvaležni. Vso ponudbo najdeš na: www.ona-on.com.

Preberi še: 4 skriti znaki, da si mu ZARES všeč ali pa noro zabaven članek Misli, ki se mu podijo po glavi med zmenkom na slepo!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri