Navdihujoče, kreativno, kvalitetno in za vse življenje – navdih za ohranjanje spominov ali darilo za vsako priložnost z Anjo Susko

Zberi svoje najlepše spomine, saj se je začela najbolj priljubljena akcija na CEWE FOTOKNJIGE!

Navdihujoče, kreativno, kvalitetno in za vse življenje – navdih za ohranjanje spominov ali darilo za vsako priložnost z Anjo Susko (foto: promocijska fotografija) promocijska fotografija
13. 3. 2023 | Promocijsko sporočilo

Čeprav so najlepši spomini vedno v naših mislih, so fotografije popoln način, da jih res skrbno shranimo z vsemi podrobnostmi. Vsakič, ko jih pogledamo, nas še bolj povežejo s čustvi, ki so nas preplavljala takrat in z osebami, s katerimi smo si delili ujeto skupno izkušnjo. Fotografije poskrbijo, da trenutek ostane večen. 

S pomladjo se vračajo tudi daljši dnevi in ​​s tem še več časa za nove dogodivščine. Izleti, koncerti, družinske aktivnosti: trenutki, ki si jih je vredno zapomniti. Anja Susič nam je zaupala, kaj počne v teh dneh in kako se sama loteva oblikovanja svojih CEWE FOTOKNJIG, ki jih ima doma že pravo zbirko.

Mama, radijska voditeljica in ustvarjalka spletnih vsebin – vse to je Anja Susič oziroma bolj znana kot Anja Suska. Te dni se pomladno prebuja s pospravljanjem in skrbjo za svoje telo!

Če pobrskate po njenem instagram profilu, vas lahko navduši s svojimi skrbno oblikovanimi CEWE FOTOKNJIGAMI. Njena zbirka se redno veča in trenutno se lahko pohvali z že več kot 15 fotoknjigami.

Fotoknjige pripravlja po sezonah. Skupaj zbere zimske, pomladne, poletne in jesenske spomine. Najraje izbere format velika panorama, za katerega pravi, da je poseben in pregleden. 

Poleg tega, da fotoknjige na čudovit način ohranjajo naše spomine, so tudi odlična ideja za darilo za različne priložnosti. Glede na priložnost, število fotografij, ki jih želimo uporabiti in osebo, ki jo želimo obdariti, lahko izberemo najprimernejši format. Tudi Anja je ob že oblikovala fotoknjigo kot darilo tašči, mami in prijateljici! Za božič pa svoje bližnje rada razveseli z novim CEWE koledarjem polnim spominov iz preteklega leta.

CEWE FOTOKNJIGO je možno oblikovati na tri načine: preko spletnega urejevalnika, preko brezplačnega programa CEWE Fotosvet ali preko aplikacije CEWE Fotosvet za mobilne telefone. Anja svoje fotoknjige najraje oblikuje preko fotoprograma. Rada si vzame čas, se vsede pred računalnik in skrbno pregleda fotografije, ter se kasneje tudi malo poigra z oblikovanjem. Njena hčerkica Sofia je zaenkrat še premajhna, da bi ji pomagala pri oblikovanju, pravi pa, da ji je v veliko veselje, ko na kavču skupaj preglejujejo fotoknjige iz časov, ko je bila še dojenček in v njih opazujejo ter poimenujejo osebe na fotografijah. 

Anjina najljubša je fotoknjiga rojstva in prvega meseca njene hčerkice. Naslovu na platnici je dodala okrasni premaz, ki vsako knjigo naredi še bolj posebno in elegantno.

Anja pravi, da so spomini na fotografijah zanjo trenutki veselja in če si želiš tudi ti občutiti to veselje, ne zamudi največje akcije leta na vse CEWE FOTOKNJIGE. Zdaj lahko katerokoli CEWE FOTOKNJIGO razširiš na 50 strani za ceno 26 strani! Ugodnost traja do 28. 3. 2023 ob obvezni uporabi kode kupona: 50CEWEFOTOKNJIGA. Več informacij najdeš tukaj.