Pravi poročni planer (pripravljen, da si ga natisneš na svojem tiskalniku)

Načrtuješ poroko? Tole ti bo v veliko pomoč.

Pravi poročni planer (pripravljen, da si ga natisneš na svojem tiskalniku) (foto: Arhiv Cosmopolitan Slovenija) Arhiv Cosmopolitan Slovenija
27. 3. 2015

Ko se lotiš načrtovanja poroke, hitro ugotoviš, da gre za organizacijsko zelo zahteven dogodek, ki bo od tebe terjal veliko časa in energije, predvsem pa zbranosti, da v tej predporočni evforiji ne boš česa pozabila.

V ta namen je Cosmo zate pripravil poročni planer, v katerega si shraniš vse pomembne stike (fotograf, šivilja, matičar, dekorater, frizer, vizažist, snemalec, najem avtomobila, zlatar ... ).

Vsebuje tudi natančno časovno razpredelnico, ki te bo usmerila v to, kaj moraš narediti 12, 9, 6, 4, 2, 1 mesec pred poroko (in nato še tedne, pa seveda potek poročnega dne).

V super pomoč vama bo tabela proračuna, s katero si bosta jasno določila višino stroškov.

Še kako prav pa vama bodo prišli tudi napotki pri izbiri fotografa, obleke, dobila bosta celo načrt za pripravo sedežnega reda.

Tole pdf datoteko si samo prenesi na svoj računalnik in že lahko začneta z načrtovanjem!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri