Nasmej se ob simpatični komediji Duff - Dežurni bajs

Komedija o zbadljivih najstniških oznakah, ki ruši stereotipe, v naše kinematografe prihaja 26. februarja!

Nasmej se ob simpatični komediji Duff - Dežurni bajs (foto: Karantanija Cinemas) Karantanija Cinemas
4. 2. 2015

Zbadljive oznake, s katerimi se najstniki razvrščajo v kategorije, obstajajo že zelo dolgo – med najbolj pogosto uporabljenimi so športnik, piflar, princesa ali utrganec.

Konec februarja pa bomo v slovenskih kinematografih izvedeli, da se je v srednješolskem slengu pojavila povsem nova kategorija, v katero sodijo manj privlačni, prijazni in dostopni posamezniki, kakršne najdemo v vsaki skupini prijateljev.

Kot pravi simpatična komedija Duff - Dežurni bajs, je njihova glavna naloga omogočati svojim prijateljem ali prijateljicam, da zažarijo v še lepši luči.

O zgodbi:

Bianci, povsem zadovoljni dijakinji zadnjega letnika srednje šole, se sesuje svet, ko izve, da so jo njeni vrstniki ožigosali z oznako DUFF (Designated Ugly Fat Friend). To pomeni, da po mnenju celotne šole velja za tako imenovanega dežurnega bajsa njenih lepših in bolj priljubljenih prijateljic, ki naj bi jo izkoriščali za dvig lastne podobe.

Ko se Bianca opomore od šoka, se navkljub opozorilom svojega najljubšega učitelja odloči, da s pomočjo očarljivega športnika Wesleya ponovno poišče svoj pravi jaz. Če pa želi svoje zadnje srednješolsko leto rešiti pred popolno katastrofo, se mora najprej upreti nesramni Madison, ki ima kot najbolj zlobno dekle na šoli zbadljivo oznako za prav vsakega, ki ji prekriža pot.

Oglej si napovednik:

Na kratko:

Igralska zasedba: Mae Whitman, Robbie Amell, Bella Thorne, Bianca Santos, Ken Jeong in Allison Janney
Režija: Ari Sandel
Scenarij: Josh A. Cagan; po knjigi pisateljice Kody Keplinger
Producenti: McG, Mary Viola, Susan Cartsonis
Izvršni producenti: Lane Shefter Bishop, Ted Gidlow, Steven Bello
Žanr: Komedija

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri