Mačja hiša za brezdome muce!

Načinov, kako lahko pomagaš brezdomim muckam in Mačji hiši, je zares veliko.

Bi posvojila brezdomčka? (foto: profimedia) profimedia
11. 11. 2013

Naj naštejemo le nekaj njih:

Na podstrani portala Mačje hiše so predstavljene mačke, ki iščejo novega in skrbnega lastnika. Rubrika je redno ažurirana - če je žival na seznamu, potem se oddaja.

Koledarja Mačje hiše za leto 2014 sta že na voljo! Naročila sprejemajo na: narocila@macjahisa.si. Poštnina za vsak koledar znaša 2€, ob naročilu treh ali več je poštnina GRATIS, pošiljati pa jih bodo pričeli predvidoma 18. novembra.

Še cel november lahko z mislijo na brezdomne muce podariš Objem topline, ki te ne bo nič stal in ti bo vzel le trenutek, zato pa veliko prinesel Mačji hiši, ki pomaga brezdomnim mucam.

S podarjanjem objemov boš pomagala zbrati del sredstev za nakup tako potrebnih kletk za hospital za brezdomne muce, da bodo lahko varneje pomagali še večim.

Objeme lahko pomagaš zbirati tudi na Twitterju - tvitaj @macjahisa s hashtagom #objemizamuce

O Mačji hiši

Mačja hiša je projekt Zavoda Mačja hiša, neprofitnega zavoda za oskrbo mačk in osveščanje. Zaživel je s pričetkom leta 2009 v sodelovanju s strokovnjaki z veterinarskega in živalovarstvenega področja, angleško organizacijo Cats protection ter aktivnimi posamezniki. Osnovni namenom projekta je izboljšanja stanja na področju problematike zavrženih in prostoživečih mačk.

V letih 2010, 2011 in 2012 smo v nove domove pospremili skoraj 1000 prej brezdomnih muc, sterilizirali/kastrirali še več kot enkrat toliko muc.

V letu 2012 jim je uspelo odpreti vrata Veterini MH, kjer jim je osnovno poslanstvo poskrbeti za čim večje število sterilizacij in kastracij hišnih živali, posebej mačk in tako aktivno vplivati na preštevilčno populacijo le-teh. V okviru Veterine MH deluje tudi zelo pomembna Ambulanta za brezdomne muce.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri