Naprave, ki jih potrebuje vsako gospodinjstvo

Urejenost našega doma močno vpliva na počutje. Čist dom nam omogoča, da se po napornem dnevu lažje sprostimo in si zbistrimo misli. Urejena notranjost pa pozitivno vpliva tudi na naše zdravje. Tisti, ki se soočajo z različnimi alergijami in respiratornimi težavami, bodo še posebej izpostavili pomen rednega čiščenja za boljšo kvaliteto življenja. Običajno čiščenju nekaj več časa namenimo ob koncih tedna in pred obiskom prijateljev. Gre za zamudno in nič kaj priljubljeno opravilo, ki ga je pač potrebno opraviti. Z napravami za dom podjetja Samsung bo čiščenje ne samo učinkovitejše, temelitejše in hitrejše, ampak tudi bolj zabavno.

Naprave, ki jih potrebuje vsako gospodinjstvo (foto: promocijska fotografija) promocijska fotografija
30. 9. 2022 | Promocijsko sporočilo

Podjetje je oblikovalo izjemne naprave s pametnimi funkcijami, ki bodo postale vaši nepogrešljivi spremljevalci pri vsakdanjih opravilih. Mednje sodijo: izjemni sesalnik Bespoke Jet, omara za nego oblačil AirDresser, kombinirani pralno-sušilni stroji in hladilniki Bespoke, ki se prilegajo vsakemu domu in uporabniku. 

Čista tla so osnova čistega doma

Na tleh je vedno veliko umazanije in prahu, zato je njihovo čiščenje največji zalogaj. Samsung je ravno oz tega razloga zasnoval eleganten in dizajnersko dovršen sesalnik Bespoke Jet™ Complete, ki mu ne udidejo niti najmanjši delci. Večslojni filtrirni sistem zadrži do 99,999 odstotkov prašnih delcev. Naprava tehta le 1,44 kilograma, zaradi česar jo je povsem enostavno upravljati z eno roko. Čistilna postaja “vse-v-enem” izprazni pralno 0.5-litrsko posodo za prah z Air Pulse tehnologijo in poskrbi, da prah ne uhaja nazaj v prostor. Istočasno pa napolni tudi baterijo. Za izjemno moč sesanja poskrbita digitalni invertni motor, ki omogoča sesanje do 210 W, in ciklonska šoba z optimalno zračno potjo, ki zmanjša zračni upor okrog posode za prah, in 27 zračnimi dovodi, ki minimalizirajo izgubo sesalne moči. Tu je še teleskopska cev, s katero boste lahko dosegli tudi najbolj skrite kotičke vašega stanovanja.

Pametni pralni in sušilni stroji, ki se naučijo naših navad

Med tednom nam zaradi vseh obveznosti pogosto zmanjka časa za gospodinjska opravila. Eno takšnih je zagotovo pranje perila, ki nam skupaj s sušenjem in likanjem vzame veliko časa. Pogosto se zgodi, da sveže oprano oblačilo umažemo še preden se dokončno odpravimo od doma. Samsung pralno-sušilni stroji so tu, da vam ob takšnih situacijah stojijo ob strani. Z madeži na oblačilih bodo opravili v izjemno kratkem času. Poskrbeli pa bodo tudi za hitro osvežitev pregrinjala na sedežni garnituri po zaključenem druženju. Tehnologija AI Control si bo zapomnila vaše navade ter vam obenem vedno predlaga najbolj varčen in učinkovit cikel pranja. Tehnologija EcoBubble vam bo omogočila nižjo porabo energije ter učinkovitejše pranje. Naj omenimo še vratca AddWash, ki omogočajo, da tudi med pranjem dodate v stroj kakšen pozabljen kos perila. Oprana oblačila bodo voljna in dišeča. Tehnologija Wrinkle Prevent pa bo ob sušenju poskrbela še, da se boste lahko izognili nepotrebnemu likanju. 

AirDresser osveži vaša oblačila

Na vaše goste bo prav poseben vtis zagotovo naredila sušilna omara za nego oblačil AirDresser. Plašče vaših gostov bo do konca druženja osvežila in osušila. Oblačila, ki jih boste postavili v omaro bodo sveža, suha in dišeča. Obenem pa vam tudi v primeru uporabe te Samsung naprave ne bo potrebno skrbeti za sušenje, likanje in čiščenje oblačil. Možnost hitrega sušenja Jet Steam bo odstranila do 99,9 odstotkov bakterij in pršic. Tehnologija Air Dry bo oblačila posušila na optimalni ravni po tem, ko vas ujame ploha ali ste se polili z vodo. Tako kot ostale naprave Samsung tudi omaro AirDresser podpira umetna inteligenca AI Control, ki analizira oblačila in sama prilagodi delovanje glede na to, kaj ste tisti dan vanjo obesili. Po večurnem čiščenju boste pred vaše goste stopili popolnoma sveži.

Hladilnik kameleon

Ko pripravljamo zabavo je nepogrešljiva še ena naprava - hladilnik. Hladilniki Samsung Bespoke prinašajo kombinacijo brezhibnega dizajna in visoke funkcionalnosti ter navdušujejo prav vse uporabnike. Prilagodijo se vsakemu interierju in življenjskemu slogu ter ponujajo pametne rešitve za pogoste težave vezane na shranjevanje živil. Hladilnik lahko povsem prilagodite svojim željam in potrebam. Izberete lahko obliko, material, bravo, velikost in postavitev. 

V njem bodo vsa živila ostala primerno shranjena in sveža. Vsestransko hlajenje enakomerno ohladi hladilnik. Hladen zrak piha iz strateško razporejenih šob in znotraj hladilnika ohranja stalno temperaturo v vseh predelih. 

Če potrebujete več predalov za enakomerno porazdelitev živil in njihovo pripravo za kuhanje, boste navdušeni nad prilagodljivostjo, ki jo ponuja. Škatlo iz cone Optimal Fresh+ lahko uporabite kot predal ali pa jo razdelite na dva ločena dela z različnimi temperaturami. 

Funkcija Humidity Fresh poskrbi za optimalno shranjevanje sadja in zelenjave, ki ostaneta sveža dlje. Vlažnost v predalu lahko nastavite s preprostim vrtenjem gumba in tako ustvarite idealno okolje za shranjevanje najrazličnejših svežih živil.  

Zelo priročna pa je tudi tehnologija No Frost, ki izboljša kroženje zraka, ohranja stalno temperaturo in preprečuje nabiranje ledu na stenah. Poleg tega živila ohladi veliko hitreje, kar manj obremenjuje hladilni sistem in podaljšuje njegovo življenjsko dobo.

Čisti dom je zdrav dom in zdrav dom je čudovit dom. Z zmogljivo tehnologijo, ki jo zagotavlja Samsung s svojimi pametnimi gospodinjskimi aparati, lahko z minimalnim naporom vzdržujete urejen in prijeten dom. 

Garancija na kakovost

Samsung je poleti predstavil svojo vizijo trajnostnih rešitev za dom, ki temelji na konceptu prilagodljivih aparatov Bespoke. Koncept vključuje zmanjšanje količine odpadkov s podaljšanjem življenjske dobe aparatov Samsung z zanesljivostjo, saj pogosta zamenjava gospodinjskih aparatov ne stane le časa in energije, temveč povzroča tudi fizične odpadke. Samsung se proti tem odpadkom bori tudi s trajnostnimi rešitvami, ki temeljijo na vzdržljivosti, zato so svojim uporabnikom zagotovili 20-letno garancijo za digitalne inverterske tehnologije v pralnih in sušilnih strojih.

Ob nakupu bele tehnike Samsung vas vsekakor čaka 5 let brezskrbnosti. Podjetje namreč na posamezne modele pralnih strojev, kupljenih v obdobju od 1. 2. do 31. 12. 2022, nudi do 5 let garancije. Za pridobitev pravice do garancije se morate najpozneje v 30 dneh od dneva nakupa registrirati na spletni strani samsung5letgarancije.si. Več informacij in seznam naprav, vključenih v promocijo, najdete tukaj. Vse podrobnosti in pravila promocije so na voljo na povezavi.