Napovedujemo: Film Obalna straža (Baywatch)

Letos se nam ne bo treba bati utopitev in morskih psov, saj bodo v naših kinematografih že junija začeli patruljirati postavni reševalci Obalne straže, ki se med ljubitelje komedij in akcije ter izklesanih moških in ženskih teles vrača v obliki filmske zgodbe.

Napovedujemo: Film Obalna straža (Baywatch) (foto: Promo) Promo
26. 5. 2017

Reševalce iz vode, ki so v kultni nadaljevanki devetdesetih več kot desetletje navduševali televizijske gledalce, bodo v istoimenskem filmu upodobili največji zvezdniki trenutne filmske scene.

Obalna straža

Naslovno vlogo MitchaBuchannona, ki je med zvezde katapultirala Davida Hasselhoffa, bo odigral Dwayne Johnson  – The Rock, razvajenca in bogataša MattaBrodyjaZac Efron, v vlogi seksi C.J. Parker, ki je v televizijski nadaljevanki pripadla Pameli Anderson, pa bo nastopila Kelly Rohrbach.

Kelly Rohrbach kot CJ Parker.

Film, ki obljublja veliko akcije in humorja, na filmska platna prihaja v pravem trenutku. Prvi dan prvega poletnega meseca bo letos še posebej vroč.

O ZGODBI:

Dva ne ravno perspektivna reševalca iz vode se potegujeta za službo ob razvpitem, a priljubljenem glavnem reševalcu v Miamiju MitchuBuchannonu. In čeprav je zaliv videti kot katerakoli druga plaža, zaradi skrivnostnega dogodka v priljubljenem lokalnem klubu na plaži Mitch verjame, da je njegova ljubljena plaža v nevarnosti.

IGRALSKA ZASEDBA: Dwayne Johnson, Zac Efron, PriyankaChopra, Alexandra Daddario,Jon Bass, Kelly Rohrbach, IlfeneshHadera

REŽIJA: Seth Gordon

SCENARIJ: Damian Shannon & Mark Swift

PRODUCENTI: Michael Berk, Gregory J. Bonann, BeauFlynn, Dwayne Johnson, Tom Pollock, Ivan Reitman, Douglas Schwartz, Hiram Garcia

IZVRŠNI PRODUCENTI: Ali Bell, Michele Berk, David Ellison, Dany Garcia, Dana Goldberg, Don Granger, Joe Medjuck, Mary Rohlich, Louise Rosner

ŽANR: akcijska komedija

Akcijska komedija Obalna straža v naše kinematografe prihaja 1. junija.